NR. RATE

4

Cumpara in rate de la OTTER cu CardAvantaj

Categorie: Moda

La Otter ai încălțăminte de calitate, în rate fără dobândă!

Cu peste 30 de magazine în toată țara, Otter știe cât de importantă este o încălțăminte bună pentru sănătatea piciorului. De aceea, oferă o gamă largă de încălțăminte produsă bine, rezistentă și cu grijă pentru cei care o încalță. Iar CardAvantaj ține pasul, cu o ofertă bună pentru sănătatea portofelului: plata în rate fără dobândă.

Otter produce incălțăminte și accesorii de calitate și mereu în tendințe. Dar în magazinele lor vei găsi și unele dintre cele mai populare și în vogă branduri, precum Nike, Geox, Diesel, Clarks, Epica, Le Colonel, Ara, Mario Ferretti, Converse, Gryxx, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans. Una peste alta, Otter este un brand de traditțe, perfect adaptabil momentelor diferite și speciale din viața ta.

Vino în magazinele Otter și alege-ți încălțămintea potrivită cu stilul și nevoile tale. Apoi plătește prin CardAvantaj, în rate fără dobândă. Și fii atent la ofertele speciale CardAvantaj din magazinele Otter. Le poți consulta la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit care face orice repriză de shopping o experiență plăcută. Îl poți folosi oriunde în lume, pe Internet sau în magazine. Iar în România există peste 9500 de parteneri, unde plătești avantajos. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine OTTER

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Selimbar
OTTER
-
SOS. SIBIULUI NR. 5
Municipiul Timisoara
OTTER
-
PIATA CONSILIUL EUROPEI NR. 2
Municipiul Bucuresti
OTTER
-
CALEA VITAN NR. 55-59
Municipiul Suceava
OTTER
-
BD. UNIRII NR. 27 B
Chiscani
OTTER
-
STR. PRINCIPALA NR. 4B
Domnesti
OTTER
-
AUTOSTRADA A1 KM 13
Municipiul Bucuresti
OTTER
-
BD. METALURGIEI NR. 12-18
Municipiul Cluj-Napoca
OTTER
-
STR. AVRAM IANCU NR. 492-500
Municipiul Bucuresti
OTTER
-
CALEA VACARESTI NR. 391
Municipiul Craiova
OTTER
-
CALEA BUCURESTI NR. 80

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

OTTER

Nr. magazine 23
Caută un magazin OTTER