NR. RATE

6

Cumpara in rate de la ROMSTAL cu CardAvantaj

Categorie: Furnizori servicii / Dealeri / Subcontractori

Produse pentru instalații şi centrale termice Romstal în rate fără dobândă!

La Romstal găsești tot ce ai nevoie pentru instalațiile din casa ta. Companie cu istorie bogată în România, Romstal oferă soluții pentru baie, bucătărie, termocentrale și alte sisteme de încălzire. Și tu poți să-ți schimbi toată instalația veche și s-o plătești în rate fără dobândă prin CardAvantaj.

Magazinele Romstal sunt împărțite pe categorii. Ai secțiunea Termo cu tot ce ține de încălzirea locuinței, de la calorifere la boilere și centrale termice. Apoi, la raionul Hidro te așteaptă pompe, țevi, racorduri, robineți și garnituri. Dar probabil cel mai mult te interesează zona de Sanitare, cu baterii, chiuvete, toalete și căzi. Iar ca să renovezi baia complet, la Romstal găsești și gresie și faianță, cu tot cu adezivi și chituri.

Vizitează cel mai apropiat Romstal din rețeaua națională și cumpără instalațiile de care ai nevoie prin CardAvantaj. Nu doar la Romstal poți plăti în rate fără dobândă. Vezi toate ofertele disponibile la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de cumpărături pe care-l poți folosi în orice magazin online sau fizic. Dar cel mai mult te ajută la magazinele partenere, unde te bucuri de oferte speciale pe tot parcursul anului. Ai peste 9500 de parteneri CardAvantaj în toată România. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere

Detalii rate:

Pentru cumpărături în magazinele Romstal, se vor putea efectua tranzacții în 1, 2, 3, 4, 5, 6 rate. Variantele de rate 2, 3, 4, 5 și 6, sunt disponibile pentru tranzacții de minim 100 de LEI. Pentru cumpărături online pe www.romstal.ro, se vor putea efectua tranzacții în 1, 2 , 3 rate, fără limită de sumă.

Listă magazine ROMSTAL

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
ROMSTAL
-
SOS. VITAN-BARZESTI NR. 11 A
Bucuresti
ROMSTAL
-
BD. 1 MAI NR. 57 - 59
Voluntari
ROMSTAL
-
SOS. BUCURESTI NORD NR. 18
Otopeni
ROMSTAL
-
CALEA BUCURESTI NR. 166 -168
Bucuresti
ROMSTAL
-
SOS. FUNDENI NR. 17 A
Bucuresti
ROMSTAL
-
SOS. STEFAN CEL MARE NR. 60 BL. 41
Brasov
ROMSTAL
-
CALEA BUCURESTI NR. 103
Ploiesti
ROMSTAL
-
STR. STRANDULUI NR. 61A
Constanta
ROMSTAL
-
BD. I.C. BRATIANU NR. 131
Pitesti
ROMSTAL
-
STR. PETROCHIMISTILOR NR. 47

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Rate conditionate

Cumparaturile pot fi efectuate in numarul de rate afisat, cu conditia ca valoarea minima a tranzactiei sa fie cea mentionata in tabelul de mai jos.

Nr. rate
Suma minima
2
100
3
100
4
100
5
100
6
100

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ROMSTAL din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ROMSTAL

Nr. magazine 74
Caută un magazin ROMSTAL