NR. RATE

6

Cumpara in rate de la SAMSUNG cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

TV, telefoane și electrocasnice, în rate fără dobândă!

Cel mai bun loc de unde să-ți cumperi un Samsung este chiar Samsung. Și nu ne referim doar la telefoane. În cele trei reprezentanțe din țară, poți cumpăra orice produs Samsung în rate fără dobândă de la CardAvantaj.

Samsung are două magazine autorizate în București și unul în Constanța. În fiecare dintre ele găsești smartphone-uri, televizoare smart, sisteme home cinema, aspiratoare, frigidere, cuptoare sau aparate de aer condiționat. În plus, ai parte de consiliere din partea experților Samsung.

Vino la Samsung pentru produse originale și plătește-le în rate fără dobândă folosind CardAvantaj. Te așteptăm cu multe oferte speciale de-a lungul anului, pe care le poți consulta în secțiunea Campanii.

Aplică pentru CardAvantaj și ia-l cu tine la cumpărături oriunde în lume. Dar mai ales în România. Pentru că avem peste 9500 de comercianți parteneri, unde te bucuri de multe prmoții. Descoperă lista completă la secțiunea Magazine Partenere!

Listă magazine SAMSUNG

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
SAMSUNG
-
BD. IULIU MANIU NR. 7

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice SAMSUNG din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

SAMSUNG

Nr. magazine 1
Caută un magazin SAMSUNG