NR. RATE

2

Cumpara in rate de la THE BODY SHOP cu CardAvantaj

Categorie: Cosmetice / Saloane de frumusete

Alege produse de ingrijire naturale din magazinele The Body Shop si le platesti in rate prin CardAvantaj

The Body Shop a luat ființă cu un gând: că o afacere de succes poate să facă bine societății. 3000 de magazine mai târziu, The Body Shop oferă lumii produse din ingrediente aprovizionate etic, dar accesibile publicului larg. Iar în magazinele din România, poți cumpăra aceste produse în rate fără dobândă prin CardAvantaj. 

Compania și-a luat un angajament numit Enrich Not Exploit, prin care promit societății să lucreze corect cu furnizorii și fermierii, să ajute comunitățile implicate, să ofere numai produse vegetariene și netestate pe animale. Dar, în același timp, The Body Shop promite cosmetice, produse de machiaj, creme și parfumuri care aduc îngrijire și frumusețe atât doamnelor, cât și domnilor. 

Răsfaţă-te cu iaurturile de corp pe bază de fructe şi lapte sau alege unturile hrănitoare cu cocos sau trandafiri. După ce testezi produsele de corp, descoperă cum îţi poţi îngriji şi părul, pentru a-i acorda strălucire şi fermitate. Rujurile hidratante şi fardurile de ochi sau obraz te vor ajuta să îţi pui în valoare frumuseţea. Caută produsele care ţi se potrivesc cel mai bine în magazinele The Body Shop. Ai increderea că The Body Shop foloseşte doar ingrediente naturale pentru produsele sale.  

Vizitează cel mai apropiat magazin The Body Shop și alege produsele cosmetice care ți se potrivesc. Apoi plătește-le în rate fără dobândă prin CardAvantaj. Și fii pe fază pentru alte oferte avantajoase, pe care le poți descoperi la secțiunea Campanii.

Ia-l pe CardAvantaj cu tine oriunde în lume și îl poți folosi la orice comerciant. În plus, în România avem peste 9500 de parteneri, unde te așteaptă multe oferte interesante la plata prin CardAvantaj. Verifică lista completă a comercianților în secțiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine THE BODY SHOP

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
THE BODY SHOP
Bucuresti Mall
Calea Vitan, Nr. 55-59
Municipiul Bucuresti
THE BODY SHOP
Sun Plaza
Calea Vacaresti, Nr. 391
Municipiul Timisoara
THE BODY SHOP
-
PIATA CONSILIUL EUROPEI NR. 2
Municipiul Bucuresti
THE BODY SHOP
Baneasa Shopping City
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42 D
Municipiul Bucuresti
THE BODY SHOP
-
BD. GENERAL PAUL TEODORESCU NR. 4
Municipiul Bucuresti
THE BODY SHOP
Promenada Mall
Calea Floreasca, Nr. 246B
Municipiul Cluj-Napoca
THE BODY SHOP
Iulius Mall Cluj
Str. Alexandru Vaida Voievod, Nr. 53-55

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

THE BODY SHOP

Nr. magazine 7
Caută un magazin THE BODY SHOP