NR. RATE

6

Cumpara in rate de la UNICAN cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

Cumperi mobilier Unican in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj 

Casa ta prinde culoare prin ideile tale si conceptele pe care doresti sa le pui in practica. Daca iti imaginezi cum va arata camera ta de zi, dormitorul sau bucataria, dar nu ai gasit mobila potrivita, e momentul sa faci o vizita in magazinele Unican. 

Inca din 1998, Magazinele Unican realizeaza mobila la comanda, moderna, in armonie cu stilul de viata al clientului si nevoile sale. Fie ca esti in cautare doar de cateva piese de mobilier sau vrei sa realizezi un proiect complet, Unican te ajuta atat cu proiectarea, cat si cu productia si montajul mobilei. 

In plus, primesti 24 luni de garantie pentru elementele din lemn si 60 de luni pentru feronerie, dar si posibilitatea de a achita serviciile si produsele Unican in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj. Mergi in magazinele Unican din Bucuresti si Constanta si construieste-ti casa visurilor tale. 

Primesti astfel un pachet complet: mobila unicat, garantia calitatii dar si posibilitatea de a plati in rate, astfel incat sa iti ramana bani si pentru celelalte planuri ale tale. 
 

Listă magazine UNICAN

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Constanta
UNICAN
-
BD. TOMIS NR. 391
Bucuresti
UNICAN
-
SOS. CHITILEI NR. 52

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice UNICAN din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

UNICAN

Nr. magazine 2
Caută un magazin UNICAN