NR. RATE

3

Cumpara in rate de la WWW.VOLA.RO cu CardAvantaj

Categorie: Turism

Bilete de avion, în rate fără dobândă!

 

Vola este o agenție de turism online fondată în România de mai bine de 10 ani. Pe www.vola.ro găsești bilete de avion la prețuri bune sau chiar vacanțe planificate cap-coadă. Iar plata se face cu cardul, ceea ce înseamnă că poți plăti și în rate fără dobândă, cu CardAvantaj.

Simți că ai nevoie de un city break ca de aer? Sau planifici o excursie de neuitat într-o destinație îndepărtată? Un punct bun de plecare este www.vola.ro. Acolo găsești cele mai ieftine variante de zboruri, de la toate marile companii aeriene. Poți găsi bilete la clasa low cost oriunde în lume, dacă îți place să planifici tu fiecare detaliu al vacanței. Sau, dacă ești genul care vrea ca agenția să se ocupe de tot, poți cumpăra pachete complete pe vola.ro.

O vacanță întotdeauna vine și cu cheltuieli. Pe lângă transport și cazare, mai ai și mâncarea, muzeele, suveniruri pentru cei de acasă. Și e normal să fie așa. Bucură-te de vacanță până la capăt și plătește biletele de avion în rate fără dobândă. Găsești ofertele CardAvantaj pentru vola.ro și multe alte promoții la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este cardul de credit numai bun de luat în vacanță. Dar și după ea. Poți plăti orice în rate fără dobândă, acasă sau în străinătate. Și ai peste 9500 de parteneri în România, unde poți folosi cardul cu multe avantaje. Verifică lista de parteneri CardAvantaj la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine WWW.VOLA.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.VOLA.RO
-
Principatele Unite nr. 48
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.VOLA.RO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.VOLA.RO

Nr. magazine 4
Caută un magazin WWW.VOLA.RO