5 produse de care ai nevoie pentru gaming - care sunt acelea?

21 Jun 2023 295

Te pasionează tehnologiile digitale și îți petreci timpul liber în compania jocurilor video? Dacă hobby-ul tău este în zona de gaming, ai nevoie de echipamente speciale și de accesorii dedicate acestui domeniu. Îți prezentăm în continuare ce produse să folosești și cum să le achiziționezi în rate fără dobândă*, prin metode de plată online sau din magazine fizice.

PC de gaming

Cel mai important echipament pentru jocuri video este PC-ul de gaming, de aceea reprezintă și cea mai valoroasă investiție. Ca să nu epuizezi tot bugetul disponibil, alege să achiți calculatorul de jocuri cu ajutorul unui card de cumpărături în rate, cu dobândă zero*. Folosește CardAvantaj, ca să beneficiezi de oferte atractive la diverși retaileri și furnizori de produse electronice, echipamente electrocasnice și articole IT&C: Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco, F64, Evomag ș.a. Achiziționează modelul de PC de gaming potrivit pentru nevoile tale, în funcție de tipul procesorului, număr de nuclee, număr de thread-uri, frecvență nominală, frecvență turbo boost, memorie RAM. Verifică să fie VR ready, să aibă capacitate de stocare superioară și placă video dedicată.

Scaun de gaming

Un alt produs de care ai nevoie pentru hobby-ul tău este scaunul de gaming. Alege modele profesionale, cu iluminare LED RGB, cub de verificare a iluminării RGB, telecomandă, sprijin pentru spate, poziție ergonomică pentru perioadele lungi de joc, pernă lombară pentru alinierea corectă a coloanei vertebrale, spătar reglabil, tetieră extensibilă, cotiere speciale pentru suport antebrațe, picioare pliabile, pivotantă 360°, roți din cauciuc poliuretanic pentru mobilitate superioară. Ca să-ți permiți toate aceste specificații tehnice și dotări suplimentare, învață cum să cumperi gadgeturi în rate fără dobândă* și să-ți folosești inteligent bugetul pentru gaming.

Căști de gaming

Calitatea sonoră este esențială pentru o experiență veritabilă de gaming. Ca să te bucuri de efectele spectaculoase și de jingle-urile din jocurile video, alege căști speciale, care să-ți asigure confort și o calitate superioară a sunetului. Verifică driverele de precizie audio și compatibilitatea cu diferite tipuri de jocuri: PS4, PS5, versiune update Xbox One, PSP, smartphone, tabletă, laptop etc. Alege căști de gaming cu design practic: microfon în linie și unghi reglabil, conectare plug & play, mufe multi-usage pentru microfon și căști. 

Ochelari de gaming

Ai nevoie de ochelari VR pentru gaming, iar ca să te bucuri de cele mai bune efecte vizuale merită să investești în modele de top, pentru jucători profesioniști. Această achiziție este mai accesibilă decât crezi. Poți folosi sumele din contul de bonus CardAvantaj, pentru cumpărături eficiente de fiecare dată când vrei să-ți completezi colecția de echipamente și accesorii pentru gaming. Ține seama de opțiunile de conectivitate și alege ochelari de gaming pentru utilizare cu smartphone, ochelari de gaming VR cu conexiune la PC/consolă sau ochelari VR pentru gaming cu display propriu.

Kit tastatură și mouse de gaming

Lista ta de cumpărături pentru gaming trebuie completată cu un kit profesional de tastatură și mouse pentru jocuri video. Ca să achiziționezi aceste gadgeturi la prețuri convenabile, accesează lista de magazine partenere CardAvantaj și alege retailerii preferați de echipamente electronice și IT&C. Comanzi online sau selectezi de la raft modelul preferat, așa cum îți place. Ține seama de caracteristicile luminoase ale tastaturii și de opțiunile pentru configurare multilingvistică. Verifică disponibilitatea de rulare pe diverse sisteme de operare, DPI-uri reglabile și marcarea tastelor pentru comenzi specifice jocurilor de bază FPS (PUBG Mobile, reguli de supraviețuire, Call of Duty mobile, Blade, Survivor Royal, Combat, NFS etc.). Mouse-ul trebuie să aibă formă ergonomică pentru utilizare o singură mână, switch-uri. Adaugă la setul de accesorii pentru gaming panou tactil, mănuși profesionale pentru jocul de pe telefon sau tabletă.

Oferă-ți bucuria jocurilor video și achiziționează setul complet de echipamente și accesorii pentru gaming. Evită compromisurile în ceea ce privește calitatea dotărilor tehnice. Alege să-ți folosești inteligent banii și aplică online pentru CardAvantaj, rapid și confortabil. Te așteaptă sute de produse în rate cu dobândă zero*, pentru shopping atractiv la produse cu tehnologii de ultimă generație. Urmărește oferta generoasă de campanii active CardAvantaj și completează-ți studioul de jocuri video, ca un adevărat gamer profesionist.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 63

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 92

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 50

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 91

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...