Cardurile de credit și asigurările de închirieri auto: ce trebuie să știi

13 Mar 2024 196

Vrei să pleci într-o călătorie de afaceri sau planifici o vacanță cu familia? Dacă te gândești să închiriezi o mașină, ca să beneficiezi de mobilitate la costuri optime, iată ce opțiuni ai pentru asigurări auto în domeniul rent a car. Alege cea mai bună variantă pentru bugetul tău și pentru nevoile de deplasare (durata închirierii, tipul de mașină, extra opțiuni de închiriere, posibilitate de achitare a serviciilor de închirieri auto cu ajutorul unui card de credit pentru cumpărături în rate cu dobândă zero* ș.a.).

Asigurările de închirieri auto: tipuri și beneficii

Asigurările pentru închirieri auto sunt concepute pentru a oferi protecție împotriva riscurilor financiare asociate utilizării unei mașini închiriate. Există mai multe tipuri de asigurări rent a car, iar cel mai cunoscut este asigurarea de răspundere civilă RCA în rate sau cu plata integrală, în funcție de contractul pe care-l semnezi cu firma de închirieri auto. Există și asigurarea împotriva furtului (acoperă cheltuielile asociate cu furtul sau deteriorarea mașinii închiriate), asigurarea de răspundere suplimentară (mărește nivelul de acoperire pentru răspunderea civilă și este recomandată atunci când suma maximă asigurată a asigurării de răspundere civilă standard este considerată insuficientă).

Alte tipuri de asigurări pentru mașini închiriate sunt asigurarea de protecție a creditului (plătește sau reduce soldul în caz de incapacitate temporară sau permanentă de plată a ratei de închiriere a mașinii din cauza unui accident sau a unei boli grave), asigurarea pentru accidente personale, asigurarea pentru parbriz și anvelope. La acestea se adaugă asigurarea pentru asistență rutieră (pe baza căreia primești servicii de asistență rutieră, cum ar fi tractarea, pornirea bateriei, alimentarea cu combustibil și asistență în caz de pană).

Plata asigurărilor de închirieri auto prin carduri de credit - beneficii

Alege carduri de credit care oferă beneficii în ceea ce privește asigurările pentru închirieri auto. Aceste beneficii pot varia în funcție de emitentul cardului și de tipul acestuia. Ia în considerare utilizarea cardului de cumpărături în rate fără dobândă* CardAvantaj, ca să achiți sumele aferente asigurării auto în mai multe tranșe și să faci economii la bugetul de călătorie. Descoperă rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, unde poți utiliza cardul de credit CardAvantaj la plata eșalonată a serviciilor de asigurări rent a car, cu dobândă zero* și multiple avantaje pentru produse și servicii necesare în deplasările tale de business sau de timp liber (articole pentru activități recreaționale, sport, turism, îmbrăcăminte și încălțăminte, supermarketuri ș.a.). Interesează-te despre bonus CardAvantaj, cashback, perioadă de grație, facilități la emiterea cardului și alte beneficii de care se bucură deținătorii de CardAvantaj.

Utilizează cardul de credit CardAvantaj ca pe un instrument inteligent de plată, cu ajutorul căruia plătești asigurările de închirieri auto într-un mod eficient și avantajos. Urmărește campaniile active CardAvantaj ca să afli cele mai bune oferte de servicii rent a car, asigurări auto, alimentare cu combustibili, consumabile și accesorii auto, produse comercializate în stațiile de alimentare din rețeaua de parteneri CardAvantaj. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 17

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 24

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 20

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 99

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...