Bonusul CardAvantaj pentru cumpărături în rate: Unde îl poți cheltui

11 Jan 2022 413

Te-ai familiarizat cu detaliile despre CardAvantaj și te-ai decis să aplici pentru un astfel de instrument de plată util și flexibil, care aduce cardurile de cumpărături la nivelul adecvat pentru un shopping modern și eficient.

Îți prezentăm în continuare un beneficiu interesant pe care îl au la dispoziție deținătorii de CardAvantaj, numit Bonus.

Ce reprezintă Bonusul CardAvantaj

De fiecare dată când realizezi o tranzacție prin intermediul CardAvantaj, primești sub formă de bonus un procent de 0,3% din valoarea tranzacției respective. Poate fi vorba despre tranzacții la comercianți sau de retrageri de numerar de la ATM. Oriunde te afli, în țară sau în străinătate, atunci când cheltuiești bani, primești înapoi o parte din sumele achitate. 

Simplu, clar și ușor de urmărit, pentru că Bonusul CardAvantaj se acumulează într-un cont separat, denumit cont de bonus, care este separat de limita de credit. Astfel știi în orice moment care este valoarea bonusului tău și poți să-ți faci planuri cu banii pe care îi ai în plus față de bugetul inițial. 

Bonusul este evidențiat separat pe extrasul de cont, așa că îl poți vizualiza în orice moment, prin instalarea aplicației AVANTAJ2go. Utilizează acest instrument special conceput pentru posesorii de CardAvantaj, și vei fi mereu la curent cu informații despre conturile tale, noutăți despre promoții și campanii organizate de Credit Europe Bank și partenerii săi.

Mai mult, atunci când te decizi să folosești bonusul, primești procentul de 0,3% și pentru sumele cheltuite din contul de bonus, așa că prin CardAvantaj poți spune că ai bonus la bonus, pentru un dublu avantaj. 

Cum poți folosi Bonusul CardAvantaj

Ca să folosești sumele disponibile sub formă de bonus, trebuie să comunici vânzătorilor din magazinele partenere CardAvantaj că vrei să plătești tranzacția respectivă din contul de bonus, nu din contul de card. Acest lucru este posibil la toate unitățile comerciale partenere unde sunt instalate dispozitive POS ale Credit Europe Bank.

Reține că bonusul reprezintă un premiu din partea băncii, pentru a răsplăti faptul că utilizezi cardul de cumpărături. Ai la dispoziție opţiunea  de a achiziționa produse și servicii din oferta CardAvantaj din magazinele fizice partenere, dar nu poți retrage bonusul sub formă de numerar de la bancomate, nu îl poți folosi ca să-ți plătești creditul pentru cardul de cumpărături, să-i transferi în alte conturi ori să efectuezi alte plăți către terți.

Unde să utilizezi Bonusul CardAvantaj

Așa cum îi spune și numele, este vorba despre un bonus ce poate fi folosit în rețeaua CardAvantaj, pentru achiziționarea de produse și servicii listate în ofertele de la parteneri.

Ai la dispoziție o gamă largă de unități comerciale din peste douăzeci de domenii: alimentație publică, materiale de construcții, mobilă și decorațiuni, produse electronice și electrocasnice, IT&C, modă și accesorii, agenții de turism, asigurări, saloane de frumusețe, servicii de sănătate și educație, service auto și accesorii auto-moto,  servicii de curățenie ș.a.

Consultă periodic informațiile despre partenerii CardAvantaj, deoarece lista acestora este în permanență completată cu noi magazine, prestatori de servicii și reprezentanțe ale unor branduri de renume. Fii la curent cu ofertele de sezon, promoțiile pentru articole noi și campaniile de reduceri la cumpărături de Sărbători, Black Friday ș.a. 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Bonusul CardAvantaj

Postari recente

Top magazine partenere unde îți poți folosi cardul de credit

13 Jan 2022 70

Cardurile de cumpărături reprezintă modalități flexibile și eficiente pentru achiziționarea produselor și serviciilor de care ai nevoie în viața de zi cu zi. Special conceput pentru oameni activ...

Bonusul CardAvantaj pentru cumpărături în rate: Unde îl poți cheltui

11 Jan 2022 413

Te-ai familiarizat cu detaliile despre CardAvantaj și te-ai decis să aplici pentru un astfel de instrument de plată util și flexibil, care aduce cardurile de cumpărături la nivelul adecvat pentru un s...

Cumpărături de Sărbători: Cum să-ți folosești inteligent cardul de cumpărături

24 Nov 2021 769

Perioada sărbătorilor de Crăciun este una îmbucurătoare, mai ales că ai un motiv în plus să oferi cadouri persoanelor apropiate. Dacă ai economisit pe parcursul anului ca să te pregătești...

Cumpărături cu plata în rate: Reguli și sfaturi practice

17 Nov 2021 583

Ai nevoie de electrocasnice noi pentru casă sau dorești să-ți reînnoiești garderoba, dar nu ești pregătit din punct de vedere financiar? Nu mereu avem la dispoziție resursele financiare dorite...