Card de credit CardAvantaj: Cum te informezi despre tranzacţiile tale

19 Apr 2022 3335

Ai un CardAvantaj și te bucuri de cumpărături cu plata în rate fără dobândă. Primești și bonusuri pentru tranzacțiile efectuate, gadgeturile și plățile online îți dau ocazia să faci banking inteligent în fiecare zi, iar lista de magazine partenere CardAvantaj este foarte generoasă. Asfel ai toate motivele ca acest instrument de plată eficient și versatil să fie metoda ta preferată pentru shopping. 

Şi pentru că folosești în mod curent CardAvantaj la cumpărături cu plata în rate, e ideal să foloseşti în mod curent şi Aplicaţia Avantaj2go pentru a şti mereu statusul tranzacţiilor tale.  

Dacă ai adăugat un card de credit în aplicaţie, vei putea regăsi aici toate datele de care ai nevoie: limita disponibilă, bonusul disponibil, limita aprobată, contul IBAN. Iar dacă vrei să vezi în mod rapid tranzacţiile recente, în meniurile aplicației ai sub-meniul “Tranzacții curente”: Prin extinderea meniului ai acces la informații despre tranzacțiile pe care le-ai efectuat după finalizarea ciclului de extras care a fost emis deja. Tot aici poţi găsi şi sub-meniul de Tranzacţii viitoare (informaţii despre ratele tale viitoare), dar şi sub-meniul Tranzacţii în aşteptare (tranzacţii care nu au fost încă decontate). Poţi regăsi aceleaşi informaţii (exceptând Tranzacţii viitoare) şi pentru un card de debit de la Credit Europe Bank înrolat în aplicaţie,  

Astfel ai control la zi asupra cardului tău dar verifici în timp real şi soldul contului, istoricul tranzacțiilor din luna anterioară și bonusul acumulat pe CardAvantaj. 

Dacă nu ai adăugat încă cardul tău în aplicaţie, o poți face uşor folosind CNP-ul sau codul de client şi numărul de telefon declarat în relaţie cu banca. Dacă ți-ai schimbat numărul de telefon cu care ești înregistrat la bancă, vino într-o sucursală Credit Europe Bank să faci actualizarea datelor personale care s-au modificat între timp. 

Astfel vei putea primi SMS-ul cu codul pentru înregistrare și devii rapid un nou posesor de CardAvantaj ce utilizează aplicația AVANTAJ2go, pentru cumpărături inteligente și avantajoase. Tot într-o sucursală poţi schimba şi adresa de email la care primeşti extrasul de cont. Aşa te asiguri că toate datele tale în relaţie cu banca sunt actualizate.

În continuare te poți autentifica prin utilizarea datelor tale biometrice (cum dorești: pe bază de amprentă sau prin Face ID) sau cu un cod PIN pe care îl știi doar tu și îl actualizezi pentru confidențialitatea deplină a informațiilor și tranzacțiilor.

Dacă nu reuşeşti să te inregistrezi, ai la dispoziție call center-ul 24/7 CEBLine dedicat clienților Credit Europe Bank. Accesezi CEBLine prin apel la unul dintre următoarele numere de telefon:
• 0801.000.000 (apelabil din rețeaua Telekom, tarif local)
• 0750.000.000 (apelabil din orice rețea, tarif normal).
• 0724.100.000 (apelabil din orice rețea, tarif normal).

Reține că informațiile din AVANTAJ2go sunt actualizate în timp real. Astfel poți să afli în orice moment informații la zi despre campaniile și promoțiile din magazinele partenere ce fac parte din rețeaua CardAvantaj. 
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


carduri de cumparaturi

Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 17

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 23

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 20

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 99

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...