Card de credit pentru cumpărături: cum îți poți plăti ratele?

14 Apr 2022 7944

Dacă ai aplicat deja pentru CardAvantaj probabil cunoşti beneficiile pe care le oferă. Desigur, cel mai important este faptul că îl poți folosi pentru majoritatea nevoilor tale de shopping, fără să plătești dobândă. Dar asta dacă respecți și o serie de reguli. Află ce trebuie să faci pentru a beneficia de aceste condiții, dar și cum să-ți plătești ratele. Și dacă n-ai aplicat încă pentru cardul tău, o poți face acum online! 

Condiții pentru a nu înregistra dobânda

Pentru a te bucura de rate fără dobândă cu ajutorul CardAvantaj trebuie să faci dovada unui comportament de plată pozitiv. Cu alte cuvinte, trebuie să respecți perioada de grație de 45 de zile și să achiți valoarea integrală a ratelor lunare, până la data scadentă, de pe extrasul de cont generat de Credit Europe Bank. Ai grijă să-ți stabilești ratele în funcție de posibilitățile tale reale de rambursare, să urmărești campaniile promoționale, de exemplu De Paste, poţi face cumpărături pentru toată familia, dar și să instalezi aplicația AVANTAJ2go. Cu ajutorul ei vei putea introduce detaliile cardului fizic și astfel vei avea acces în timp real la toate informațiile contului tău de credit. 

Nu uita să verifici de fiecare dată limita de credit atunci când vrei să faci o nouă tranzacție cu cardul. Poți folosi fie aplicația de care-ți spuneam mai sus sau poți să te folosești de serviciul CEBline, urmând pașii din meniu. 

Apropo, de fiecare dată când vei face o tranzacție cu cardul tău, vei primi și un procent de 0,3% sub formă de bonus. Îl vei putea folosi atât pentru sumele cheltuite din contul principal, dar și pentru cele din contul bonus, deci practic vei avea bonus la bonus! 

Cum știi că trebuie să plătești 

În fiecare lună vei primi de la Credit Europe Bank un extras de cont în care vei găsi toate detaliile legate de suma minimă de plată, valoarea totală a ratelor, dar și data scadentă. În plus, pentru mai multă rapiditate și confort, vei primi și un SMS cu suma minimă de plată, dar și data scadentă, pe telefonul personal. Cel mai important aspect este suma minimă din extrasul de cont lunar. Diferența dintre suma totală de plată și suma minimă este cea care poartă dobânda. 

În cazul în care nu dorești să rambursezi integral suma folosită în perioada de grație, vei putea să rambursezi lunar 3% din valoarea tranzacțiilor evidențiate în extrasul de cont, plus 100% dobânda și comisioanele aferente. 

Ține minte și faptul că limita de credit acordată pe card este de tipul revolving, mai exact sumele rambursate se vor regăsi din nou pe contul de card. 

În cazul în care vei dori să-ți modifici adresa la care primești extrasul de cont sau dorești să-ți modifici inclusiv datele de contact, trebuie să te prezinți la orice sucursală Credit Europe Bank și să completezi Formularul  de actualizare date. 

Așadar, singurele situații în care vei fi pasibil pentru plata unei dobânzi sunt dacă nu respecți minimul de plată sau data scadentă. Spor la shopping! 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


carduri de cumparaturi

Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 17

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 23

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 20

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 99

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...