Cum faci cumpărături în rate fără dobândă

11 Feb 2022 3226

O sesiune de shopping este, probabil, una dintre cele mai bune forme de relaxare. Cu toate acestea, uneori se întâmplă ca bugetul lunar să nu-ți permită să achiziționezi produsele dorite, poate pentru că ai mai multe cheltuieli pe care trebuie să le acoperi: chirie, rata pentru creditul imobiliar, facturi etc.

Dacă te afli în această situație, cu siguranță cauți o soluție care să te ajute şi să îţi ofere variante alternative. Noi îți punem la dispoziție un card de cumpărături cu un sistem de plată în rate fără dobândă, iar tu te bucuri de sesiunea de shopping așa cum îți dorești. În rândurile de mai jos, îți prezentăm un mic ghid ca să faci cumpărăturile în rate fără dobândă.

Ce reprezintă ratele fără dobândă?


Atunci când accesezi un card de cumpărături CardAvantaj ai posibilitatea să plătești valoarea totală a achizițiilor tale într-un sistem de rate fără dobândă. Ce înseamnă acest lucru? Pe scurt, plătești atât cât ai cheltuit din soldul tău, fără nici o taxă suplimentară sau ascunsă. Acesta este unul dintre cele mai importante beneficii de care te poți bucura atunci când ai CardAvantaj.

Dar, ca să faci cumpărături în sistemul de rate fără dobândă trebuie să ai un comportament de plată pozitiv. Iar acest obiectiv este foarte simplu de îndeplinit dacă urmezi câteva sfaturi. În primul rând, trebuie să respecți perioada de grație de 45 de zile.

În al doilea rând, comportamentul pozitiv de plată se dovedește prin achitarea valorii integrale a ratelor lunare, până la data scadentă înscrisă pe extrasul tău de cont. Credit Europe Bank se va ocupa să-ți genereze un extras de cont lunar în care vei avea cuprinse toate detaliile despre suma minimă de plată, valoarea integrală a ratelor și data scadentă. Totodată, pentru a fi informat rapid, vei primi si un SMS cu suma minimă de plată şi data scadentă - ca să ai totul la îndemână. Acordă o deosebită atenție unui aspect important: plata sumei minime inscrise in extrasul de cont lunar. Diferenta dintresumaminima de plata si  suma totala de plata este purtatoare de dobanda. 

Cumpărături în rate fără dobândă: sfaturi și practici

Să zicem că ți-ai dorit dintotdeauna un espressor de cafea profesional, dar bugetul lunar și economiile nu sunt îndeajuns pentru această achiziție. Este și normal, espressoarele profesionale sunt costisitoare tocmai pentru că aroma cafelei este mult mai îmbietoare decât atunci când este făcută la filtru sau ibric. Ce faci în cazul acesta? Răspunsul este simplu: aplici online pentru un card de cumpărături cu plata în rate fără dobândă. 

Iată ce trebuie să urmărești ca să-ți faci cumpărăturile în rate fără dobândă:

  • Stabilește-ți ratele în funcție de posibilitățile financiare de rambursare

Atunci când vrei să achiți la timp valoarea ratelor integrale, asigură-te că bugetul îți permite acest lucru. Dacă nu crezi că te vei descurca să plătești 2 sau 4 rate pentru produsul achiziționat, alege din lista de magazine partenere un comerciant care îți permite plata în până la 24 de rate. Chiar dacă ți se pare că e o perioadă prea lungă, cu siguranță nu o să întâlnești impedimente financiare care să-ți blocheze posibilitatea de rambursare.

  • Instalează și folosește aplicația AVANTAJ2go

Administrarea eficientă a sumei împrumutate este un atuu care te va aduce mai aproape de plata în rate fără dobândă pentru produsul achiziționat. Poți descărca gratuit aplicația AVANTAJ2go, fie din Google Play, fie din AppStore, în funcție de sistemul de operare al telefonului tău.

Cu ajutorul acestei aplicații, poți să monitorizezi în timp real contul tău de credit si campaniile promoționale ale magazinelor preferate, astfel încât să te bucuri de avantaje mai mari atunci când vrei să achiziționezi un produs. In plus, poți și să-ți activezi notificările de tip push pentru efectuarea oricărui tip de tranzacție online, in sistema 3D secure.

  • Urmărește campaniile promoționale 

Campaniile CardAvantaj vin în ajutorul utilizatorilor cardului pentru ca aceștia să se bucure mai mult de cumpărăturile lor, campaniile sunt concepute cu scopul de a ușura procesul de aplicare pentru un card de cumpărături, pentru a-ți oferi mai multe rate la comercianţi, sau pentru a te ajuta în perioade în care cheltuielile tale pot fi mai mari (de exemplu când trebuie să plăteşti taxele şi impozitele).

Acum că știi cum să faci cumpărăturile în rate fără dobândă, ești pregătit să aplici online pentru un card de cumpărături și să te bucuri de produsele achiziționate!

 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


cumparaturi in rate fara dobanda

Postari recente

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 11

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 11

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 92

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 285

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...