Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3237

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află ce echipamente și articole sportive ai nevoie și cum să le achiziționezi în mod avantajos. Astfel câștigi și timp, și bani, pe lângă un tonus de invidiat și o stare de spirit excelentă.

Tipuri de echipamente de fitness pentru acasă

Poți să alegi echipamente cardio, care includ banda de alergat, bicicleta staționară, bicicleta eliptică și multe altele. Aceste articole sportive sunt excelente pentru îmbunătățirea rezistenței cardiovasculare și pentru arderea caloriilor. Pe de altă parte, ai la dispoziție echipamente pentru exerciții de forță: ganterele, halterele, banca de exerciții, care ajută la tonifierea și construirea mușchilor. În plus, există și articole specifice pentru anumite tipuri de antrenamente, cum ar fi yoga sau pilates (saltea de antrenament, mingi de stabilitate, benzi de rezistență etc.). Ia în considerare și achiziționarea unui smartwatch în rate fără dobândă*, ca să monitorizezi rezistența la efort și să-ți organizezi programul de fitness după metode moderne. 

Cum să alegi echipamentul de fitness potrivit pentru tine

Stabilește-ți obiectivele tale de fitness înainte de a face o investiție în articole sportive. Dacă scopul tău este să pierzi în greutate, echipamentele cardio, cum ar fi banda de alergat sau bicicleta eliptică reprezintă opțiuni recomandate de specialiști. Costul, spațiul necesar și nivelul de experiență în activități fizice sunt, de asemenea, aspecte importante de luat în considerare. Unele echipamente, cum ar fi banda de alergat, pot fi costisitoare și necesită un spațiu generos, implică și costuri suplimentare de transport și întreținere. Altele, precum ganterele kettlebell sau benzile elastice sunt mai accesibile și ocupă mai puțin spațiu, dar îți trebuie un anumit nivel de experiență ca să le utilizezi în siguranță.

De unde să cumperi echipament de fitness pentru acasă

Ai la dispoziție magazine de specialitate pentru articole sportive, hobby, articole pentru activități de timp liber. De asemenea, există retaileri consacrați în articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport. Optează pentru produse premium, de la mărci de renume, ca să beneficiezi de materiale rezistente și texturi adaptate la diferite tipuri de fitness. Evită compromisurile și asigură un raport optim între preț și calitate.

Cumpără inteligent, printr-un card de credit pentru cumpărături în rate fără dobândă*, ca să te bucuri de plăți eșalonate și extra avantaje la fiecare achiziție (bonus, plăți contactless ș.a.). De exemplu, CardAvantaj îți oferă un număr convenabil de rate pentru echipament de fitness, articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte sport în magazinele din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Alegi ce-ți place și cumperi din magazine fizice sau faci shopping online, ca să te bucuri de articole sportive de la Intersport, Decathlon, Under Armour, Himalaya, Dream Sports, Sport Vision, Buzz, Sport Guru, Altex, Emag ș.a. Urmărește în permanență campaniile active CardAvantaj, ca să achiziționezi echipament de fitness pentru acasă în cele mai bune condiții: rate avantajoase, dobândă zero*, ofertă variată de articole sportive pentru toate vârstele.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.  
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 48

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 53

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 46

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 127

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...