3 tipuri de echipamente moto recomandate pentru iubitorii de motociclete

09 Jan 2024 226

Te pasionează călătoriile pe două roți, pline de viteză și adrenalină? Îți prezentăm în continuare cele mai bune echipamente moto esențiale de protecție, sisteme de comunicare și navigație, accesorii pentru o experiență sigură și confortabilă. Descoperă soluții eficiente pentru achiziționarea de articole auto-moto sport, la un raport optim calitate-preț.

Echipamente de protecție pentru motocicliști

Pentru iubitorii de motociclete, există o serie de echipamente esențiale pentru siguranță și confort. Ia în considerare achiziționarea următoarelor echipamente moto de protecție: cască moto, jachetă moto, mănuși moto de protecție, pantaloni moto, bocanci de motocicletă, combinezon sau salopetă de piele. La acestea se adaugă și alte echipamente moto, precum protecție pentru spate, de forma unei plăci sau a unei veste de motocicletă, vizor și ochelari de protecție, dopuri auditive sau căști cu izolare fonică, pentru protecția urechilor. 

Alege modele profesionale, de la furnizori specializați în echipamente pentru motociclism. Evită să faci compromisuri la achiziționarea echipamentelor de protecție, deoarece aceste articole și accesorii te ajută să conduci motocicleta în siguranță, indiferent de condițiile meteo și de calitatea drumurilor. Ai la dispoziție mijloace inteligente de plată, de exemplu un card de cumpărături online pentru shopping în rate fără dobândă*. Prin CardAvantaj achiziționezi echipamente de protecție moto de la cei mai importanți retaileri de articole auto-moto, sport, hobby-uri și activități recreaționale.

Sisteme de comunicare și navigație pentru motocicliști

În lumea motocicliștilor, comunicarea și navigarea sunt două aspecte esențiale pentru o călătorie sigură și confortabilă. În ceea ce privește sistemele de comunicare, există o varietate de opțiuni pe piață, fie că vorbim de interfoane moto sau căști Bluetooth. Interfoanele moto permit comunicarea între motocicliști într-un grup, iar căștile Bluetooth, pe lângă faptul că facilitează comunicarea, oferă și posibilitatea de a asculta muzică sau de a răspunde la apeluri. 

Un sistem de navigație fiabil și ușor de utilizat este esențial, fie că este vorba de un GPS dedicat sau de o aplicație pentru telefonul mobil. Un astfel de sistem nu doar că te ajută la găsirea celei mai rapide rute către destinație, dar poate oferi și informații despre trafic, condiții meteo sau puncte de interes turistic. Prin CardAvantaj ai posibilitatea să achiziționezi aceste gadgeturi în rate fără dobândă* și să utilizezi de echipamente moto performante, în condiții optime de preț, fără să-ți epuizezi bugetul personal.

Accesorii moto pentru o călătorie sigură și confortabilă

Echipamentele de protecție personalizate reprezintă un aspect esențial pentru orice călătorie cu motocicleta. Acestea oferă protecție împotriva potențialelor accidente și te ajută în condiții meteorologice neprielnice. Pentru călătoriile de lungă durată sau aventurile off-road, este esențial să ai la dispoziție echipamente de camping. De la corturi și saci de dormit la truse de prim ajutor și ustensile de gătit portabile, există o varietate de opțiuni disponibile pentru pasionații de motociclism. Întreținerea motocicletei reprezintă un alt aspect important al unei călătorii sigure și confortabile. Achiziționează un set de scule (chei, șurubelnițe, garnituri de rezervă) pentru reparații de bază, în cazul unor defecțiuni tehnice pe traseu. Aceste accesorii moto pot face diferența între a rămâne blocat pe marginea drumului și a continua excursia pe două roți. 

Interesează-te despre campaniile active CardAvantaj, ca să cumperi în rate cu dobândă zero* o gamă largă de echipamente și accesorii moto. Astfel beneficiezi de plăți eșalonate, bonus la fiecare tranzactie comerciala în magazine din rețeaua de parteneri CardAvantaj: Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco, F64, Evomag, Decathlon, Under Armour, Himalaya, Dream Sports, Sport Vision, Buzz, Wintermag ș.a.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 39

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 94

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 335

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3147

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...