Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 297

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cum să te descurci, să-ți ajungă banii și pentru taxe și impozite la casă și mașină? Descoperă campaniile CardAvantaj, pentru plata în rate fără dobândă* prin card de credit! Află în continuare cele mai bune sfaturi de economisire, pentru plata utilităților într-un mod convenabil!

Alege cardul de credit potrivit pentru plata utilităților

Alegerea unui card de credit potrivit pentru plata utilităților depinde de preferințele personale, nevoile tale specifice și beneficiile pe care le cauți. Iată câteva caracteristici pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi un card de credit pentru plățile de utilități: bonus pentru toate categoriile de cheltuieli, inclusiv utilități, perioadă de grație mai lungă pentru plățile lunare fără dobândă. Acest lucru îți permite să plătești integral suma de pe factură și să eviți dobânzile sau penalitățile. Alege un card de credit care să-ți ofere aceste facilități și plătește utilitățile în rate fără dobândă*, pentru flexibilitate financiară pe termen lung.

De exemplu, dacă folosești CardAvantaj pentru plata impozitelor, beneficiezi de până la 6 rate cu dobândă zero*. Tot ce ai de făcut este să devii posesor de card de credit CardAvantaj și să alegi ce ai nevoie din categoriile de utilități incluse în campania activă CardAvantaj: facturi la apă, facturi la gaze, facturi la electricitate, plata taxelor și impozitelor pentru casă și mașină.

Când utilizezi CardAvantaj, ai la dispoziție plati online și poți să activezi autentificarea 3D Secure, pentru un standard de securitate sporită. În plus, ai posibilitatea de autentificare cu datele tale biometrice (amprentă sau Face ID). Nu uita să-ți activezi cardul pentru tranzacții online, ca să te bucuri de toate beneficiile pe care ți le oferă cardul tău de credit CardAvantaj.

Urmărește informațiile actualizate despre campaniile active CardAvantaj și gestionează-ți inteligent bugetul, folosind cardul de credit pentru achiziții și plăți în rate fără dobândă*. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 7

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 89

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 264

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 147

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...