Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 407

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cum să te descurci, să-ți ajungă banii și pentru taxe și impozite la casă și mașină? Descoperă campaniile CardAvantaj, pentru plata în rate fără dobândă* prin card de credit! Află în continuare cele mai bune sfaturi de economisire, pentru plata utilităților într-un mod convenabil!

Alege cardul de credit potrivit pentru plata utilităților

Alegerea unui card de credit potrivit pentru plata utilităților depinde de preferințele personale, nevoile tale specifice și beneficiile pe care le cauți. Iată câteva caracteristici pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi un card de credit pentru plățile de utilități: bonus pentru toate categoriile de cheltuieli, inclusiv utilități, perioadă de grație mai lungă pentru plățile lunare fără dobândă. Acest lucru îți permite să plătești integral suma de pe factură și să eviți dobânzile sau penalitățile. Alege un card de credit care să-ți ofere aceste facilități și plătește utilitățile în rate fără dobândă*, pentru flexibilitate financiară pe termen lung.

De exemplu, dacă folosești CardAvantaj pentru plata impozitelor, beneficiezi de până la 6 rate cu dobândă zero*. Tot ce ai de făcut este să devii posesor de card de credit CardAvantaj și să alegi ce ai nevoie din categoriile de utilități incluse în campania activă CardAvantaj: facturi la apă, facturi la gaze, facturi la electricitate, plata taxelor și impozitelor pentru casă și mașină.

Când utilizezi CardAvantaj, ai la dispoziție plati online și poți să activezi autentificarea 3D Secure, pentru un standard de securitate sporită. În plus, ai posibilitatea de autentificare cu datele tale biometrice (amprentă sau Face ID). Nu uita să-ți activezi cardul pentru tranzacții online, ca să te bucuri de toate beneficiile pe care ți le oferă cardul tău de credit CardAvantaj.

Urmărește informațiile actualizate despre campaniile active CardAvantaj și gestionează-ți inteligent bugetul, folosind cardul de credit pentru achiziții și plăți în rate fără dobândă*. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 50

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 87

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 117

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 74

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...