3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 113

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să alegi cele mai frumoase cadouri de Valentine's Day, îți prezentăm idei inspirate și soluții eficiente, pentru achiziții avantajoase.

Bijuterii cadou pentru Valentine's Day

Bijuteriile reprezintă un cadou clasic, dar de impact, care este apreciat de femei și bărbați deopotrivă. Coliere, medalioane, lănțișoare, brățări, broșe, pandantive, inele sau cercei - oferta este vastă, pentru toate gusturile și bugetele. Seturile de bijuterii sunt o alegere excelentă, ce impresionează prin eleganță și stil.

Vrei să-i oferi jumătății tale mai bune bijuterii de aur, miniaturi de argint, podoabe de platină sau combinații sofisticate de metale nobile, email și pietre prețioase? Ai la dispoziție inele în rate fără dobândă*, prin cardul de cumpărături CardAvantaj. Urmărește campaniile active în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, ca să achiziționezi cadouri pentru Valentine's Day la prețuri atractive, cu plăți eșalonate.

Alege bijuterii și ceasuri de lux de la mărci de renume, din locații fizice sau magazine online. Splend’or, Swarovski, Teilor, Adorri, Kultho, Bijuteriastil.ro, Kendra, Condor, Sevda, B&B Collection, Chopard, Coriolan, Perfectbijoux.ro, Garavelli, Cacharel, Luxurygifts.ro, Ambra-Bijuterii.ro, Diamond Boutique, Traser Gold, Bijuteriile Keops, Bijuteria Cleopatra, Bijubox.ro, Zendiamonds.ro, Bijuteriasorelly.ro, Stil Diamonds, Premierjewellery.ro, Luxdiamonds.ro sunt doar câteva dintre brandurile ce dau stil și strălucire cadourilor de Valentine's Day.

Cadouri personalizate pentru Valentine's Day

Ziua Îndrăgostiților reprezintă o oportunitate excelentă să-ți exprimi dragostea și aprecierea, prin intermediul cadourilor personalizate. Acestea sunt unice, semnificative și pot transmite mesaje profunde. Indiferent dacă alegi să oferi îmbrăcăminte personalizată, căni cu mesaje romantice sau să creezi un album foto cu amintiri, persoana dragă se va simți specială. 

Dacă dorești să oferi ceva cu adevărat unic, poți opta pentru experiențe personalizate, cum ar fi o cină gătită acasă, un tort deosebit, însoțit de un buchet de trandafiri, un voucher la spa, un card cadou la magazinul preferat de produse cosmetice. Selectează branduri deosebite, pentru că un cadou de 14 februarie trebuie să fie cu adevărat special. Folosește oportunitățile oferite de CardAvantaj, un card de cumpărături în rate fără dobândă* cu multiple opțiuni de produse și servicii (modă, accesorii, saloane de înfrumusețare, decorațiuni, articole pentru sport, turism și activități recreaționale ș.a.). 

Vrei să pregătești momente romantice?  Valentine's Day este momentul ideal pentru o întâlnire surpriză la restaurantul unui skybar sau o aventură la escape room. Caută locuri unde n-ați mai fost împreună, iar emoția și entuziasmul vor fi la cote maxime!

Cărți, spectacole și evenimente culturale de Valentine's Day

Ziua Îndrăgostiților reprezintă prilejul perfect pentru a-i oferi persoanei dragi cărți romantice, fie că este vorba despre romane celebre sau titluri recente. Activează-ți cardul de cumpărături în rate cu dobândă zero* CardAvantaj și achiziționează volume de beletristică, biografii, cărți motivaționale, volume de poezie sau cărți despre călătorii. Găsești în librăriile partenere din rețeaua CardAvantaj cele mai bune apariții editoriale. Cumpără din locații fizice sau alege shopping-ul online la Diverta, Cărturești, Bookstop Litera, Compania de librării, Bookcity.ro, Cartearomaneasca.ro ș.a.

Pe lângă cărți, spectacolele de teatru și concertele sunt idei excelente pentru experiențe în doi de Ziua Îndrăgostiților. În preajma acestei sărbători, multe teatre, cinematografe, cluburi și săli de concerte organizează evenimente speciale. Bucură-te de cultură alături de persoana iubită și celebrează Valentine's Day într-un mod original, pentru amintiri memorabile!


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 42

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 47

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 39

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 122

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...