iPhone în rate sau cu banii jos? Vezi avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni!

11 Jul 2023 458

Achiziționarea unui iPhone reprezintă o investiție importantă, iar modalitățile de plată reprezintă unul dintre criteriile de bază în alegerea modelului de smartphone preferat. Îți prezentăm în continuare care sunt avantajele și dezavantajele achiziționării unui iPhone în rate, ca să optezi pentru varianta cea mai potrivită.

Cumperi un iPhone în rate: avantaje și dezavantaje

Achiziționarea unui iPhone în rate îți aduce numeroase avantaje, mai ales dacă te numeri printre utilizatorii care nu își permit să plătească suma totală într-o singură rată. Așadar, unul dintre principalele beneficii ale achizitionarii unui telefon în rate cu dobândă zero* este flexibilitatea financiară. În loc să plătești întreaga sumă dintr-o singură rată, poți împărți costul în rate lunare mai mici, ceea ce face ca suma de plată să fie mai ușor de gestionat în bugetul personal. De asemenea, plata în rate îți poate oferi și posibilitatea de a achiziționa un model mai scump. Dacă ar fi să plătești cu banii jos, ai alege un model de iPhone mai ieftin sau cu caracteristici mai puțin performante.  

În plus, ca posesor de CardAvantaj, ai beneficii suplimentare pentru achiziționarea unui iPhone în rate fără dobândă*. Verifică în lista de campanii promoționale și bucură-te de reduceri, cadouri sau abonamente gratuite, garanția și serviciile post-garanție oferite de magazinele specializate în IT&C din rețeaua partenerilor CardAvantaj. Ai grijă însă la plata ratelor lunare, să nu depășești data rambursării lunare a sumei minime de plată.

Cumperi un iPhone cu banii jos: avantaje și dezavantaje

Achiziționarea unui iPhone cu banii jos te scapă de grija plăților ulterioare, la anumite magazine poți să primești un preț mai avantajos atunci când plătești integral. De asemenea, există campanii promoționale cu reduceri și bonusuri pentru clienții ce achită telefoanele mobile la momentul cumpărării lor. Reduci preocupările financiare și ai mai puține griji în legătură cu plățile pe care le ai de făcut la fiecare rată. Dezavantajul achiziționării unui iPhone cu banii jos se regăseste în necesitatea de a scoate din buzunar întreaga sumă, ceea ce poate fi dificil, mai ales dacă-ți dorești un model performant. O opțiune preferată de majoritatea clienților este să achiziționeze gadgeturi în rate fără dobândă*, de la furnizori de încredere, cu renume pe piață, pentru a beneficia de calitatea produselor, servicii de garanție și asistență tehnică post-livrare. 

Alege cea mai bună opțiune pentru achiziționarea unui iPhone

Realizează o evaluare a situației tale financiare și stabilește cât de mult îți permiți să cheltui pe un iPhone. Ia în considerare veniturile, cheltuielile și economiile, și determină dacă ești capabil să faci o achiziție în numerar sau dacă este mai convenabil pentru tine să plătești în rate. Compară costurile totale ale celor două opțiuni. Pentru a face acest lucru, calculează costul total al achiziționării unui iPhone în rate și compară-l cu prețul de achiziție în numerar.  Selectează modalități de plată în rate fără dobândă* cu opțiuni flexibile, De exemplu, prin cardul de cumpărături CardAvantaj, ai posibilitatea de a achita rapid cumpărăturile, folosind tehnologia contactless. Activează-ți cardul de cumpărături și cumpără un smartwatch în rate sau un telefon inteligent de tip iPhone, ca să te bucuri de cele mai noi tehnologii digitale, în condiții financiare excelente.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 33

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 64

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 319

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3144

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...