Bugetul personal: soluții simple pentru a-l gestiona eficient

25 Oct 2022 2477

Îți dorești tot ce-i mai bun pentru familia ta și te gândești cum să-ți cheltuiești banii ca să ajungă pentru toate produsele și serviciile necesare? Iată câteva soluții simple pentru gestionarea eficientă a bugetului personal, cu ajutorul unui card de cumpărături cu beneficii multiple, așa cum este CardAvantaj.

Organizează cheltuielile zilnice în funcție de priorități

Mereu apare câte ceva de cumpărat, așa că de dimineața până seara scoți bancnote din portofel, folosești cardul ori faci shopping online. Ca să nu cheltuiești în exces, stabilește-ți prioritățile și pune în coș doar ceea ce este cu adevărat urgent și necesar pentru tine și-ai tăi.

Utilizează-ți inteligent cardul și beneficiază de cashback la cumpărături: poți să recuperezi o parte din banii pe care îi cheltuiești prin CardAvantaj, sub forma unor sume pe care le primești înapoi pe cardul de cumpărături.

Urmărește toate ofertele din campanii CardAvantaj, ca să cumperi produse și servicii în rate avantajoase, fără dobândă*. Astfel faci economii în fiecare zi, iar la finalul lunii îți rămân bani pentru economii și investiții. Poți chiar să programezi achiziționarea unor cadouri în rate, ca să le faci alor tăi sărbătorile mai frumoase.

Primul semn de eficiență financiară este reducerea risipei de bani, iar tu poți să faci acest lucru la shopping-ul cotidian, când alimentezi la benzinărie, mergi în hypermarketuri sau accesezi platformele de e-commerce. Consultă lista de magazine partenere CardAvantaj, ca să știi de unde să cumperi inteligent și să faci economii de câte ori cheltuiești bani.

În plus, beneficiezi de bonus CardAvantaj, sub forma unui procent de 0,3% din valoarea tranzacțiilor la comercianți sau a retragerilor de numerar de la ATM. Oriunde te afli, în țară sau în străinătate, când folosești cardul de cumpărături primești înapoi o parte din sumele achitate. 

Planifică achizițiile mari de produse și servicii, care au impact important asupra bugetului personal 

Periodic ai nevoie de produse pentru casă, care au un preț destul de ridicat, pentru că sunt articole care înglobează tehnologii moderne. Achiziționarea lor la primul impuls poate duce la destabilizarea și chiar la epuizarea bugetului de care dispui pentru tine și familia ta.

Nu te grăbi să iei astfel de obiecte, ci planifică în detaliu și alege cele mai bune variante, atât din punct de vedere al prețului, cât și al modalităților de plată. Află cum să cumperi electrocasnice în rate și să utilizezi CardAvantaj de câte ori ai nevoie de echipamente noi pentru bucătărie, baie, living, birou, mobilă în rate, ș.a.

Ai la dispoziție materiale de construcții în rate și articole pentru grădină în rate, dacă vrei să renovezi locuința sau să amenajezi curtea, fără să cheltuiești mulți bani. Poți să plătești eșalonat pentru vacanțe, călătorii, servicii medicale și de îngrijire corporală, asigurări și alte servicii. Alege să achiți într-un număr convenabil de până la 24 de rate, ca să returnezi sumele într-un ritm accesibil, care să nu te oblige să “strângi cureaua”.

Utilizează cardul de cumpărături pentru gestionarea bugetului

Nu uita că prin CardAvantaj beneficiezi și de alimentarea contului cu fonduri proprii. La orice ATM cu opțiunea cash in poți să pui bani pe cardul de cumpărături. Este pușculița ta electronică, ca să-ți controlezi în orice moment bugetul disponibil și să-l gestionezi cumpătat.

După ce activezi CardAvantaj și aplicația mobilă AVANTAJ2go ai în orice moment soldul, rata lunară și valoarea bonusului acumulat. Astfel poți să realizezi o proiecție a cheltuielilor pe următoarele 6-12 luni și să iei cele mai avantajoase decizii pentru achiziții de bunuri de larg consum, servicii și agrement.   

O altă modalitate pentru gestionarea bugetului cu ajutorul CardAvantaj este achiziționarea mai multor carduri de cumpărături. Poți să obții până la 5 carduri de credit online, ca să multiplici beneficiile oferite de CardAvantaj, pentru tine și familia ta.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 9

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 11

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 92

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 284

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...