Ce înseamnă cashback și cum îl poți obține la cumpărături

08 Sep 2022 241

Când alegi un card de cumpărături nu ai doar un instrument pentru plăți în rate fără dobândă. Beneficiezi și de facilități suplimentare, pentru shopping inteligent și economii importante la bugetul familiei. CardAvantaj îți oferă cashback la cumpărăturile pe care le faci în magazinele partenere, rețea special creată pentru deținătorii acestui card de credit cu opțiuni multiple. 

Ce înseamnă cashback

Așa cum îi spune și numele, cashback este o facilitate ce reprezintă returnarea unei părți din suma achitată cu cardul de cumpărături. Astfel, procente din banii cheltuiți se întorc pe card după un anumit timp și pot fi utilizați în continuare pentru alte cumpărături în rate fără dobândă*.

Alte forme de cashback sunt oferirea de puncte ce au echivalent în bani, reduceri pentru comenzile ulterioare la anumiți comercianți sau beneficii tip air miles, dacă este vorba despre achiziționarea unor bilete de avion.
Prin opțiunea cashback și prin bonus CardAvantaj, de câte ori cumperi din magazinele fizice sau magazinele online aflate în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, realizezi o investiție profitabilă pentru tine, deoarece cheltuind, câștigi bani pentru achiziții viitoare.

Cum beneficiezi de cashback prin CardAvantaj

Este simplu să beneficiezi de cashback prin CardAvantaj: devii deținător de CardAvantaj, activezi cardul și urmărești pe site, în aplicația mobilă AVANTAJ2go și la magazinele partenere diverse campanii CardAvantaj ce oferă această opțiune.

Ai superofertă cashback la Rompetrol prin CardAvantaj

De exemplu, ai cashback la fiecare alimentare prin CardAvantaj la Rompetrol: dacă alimentezi mașina cu carburanți de la Rompetrol de cel puțin 200 de lei, primești 10 lei bani înapoi pe card. În plus, plătești în 3 rate și ai și 0.3% bonus  Poți face două astfel de tranzacții pe lună, pentru a câștiga bonusul de 20 lei și poți repeta aceste două tranzacții lună de lună. 

Tot ce ai de făcut este să plătești prin CardAvantaj la POS-urile Credit Europe Bank din locațiile Rompetrol disponibile pe site. Cele 3 rate pe care le ai la dispoziție sunt fără dobândă, dacă achiți lunar suma totală de plată, așa cum este evidențiată în extrasul de cont emis de bancă.

Este ca și cum ai avea din start 5% discount la plinul de carburant, plus plata în rate, plus bonus la fiecare tranzacție. Campania se cumuleaza și cu alte reduceri pe care le oferă și Rompetrol, așa că mergi să-ți faci plinul de reduceri, bonusuri și premii! 

Aplică pentru CardAvantaj și ai până la 200 lei cashback

În toamna  aceasta ai ocazia să beneficiezi de cashback special de la Credit Europe Bank. Aplică pentru CardAvantaj Mastercard Standard până la data de 31 octombrie 2022 și folosești noul tău card de credit la cumpărături, atât în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj cât și în afara acesteia.

Primești 10 lei bani înapoi pe card pentru fiecare tranzacție comercială de minimum 100 de lei efectuată până la data de 13 noiembrie 2022

Atenție, este vorba despre plăți efective, pentru achiziționarea de produse și servicii! Nu se iau în considerare pentru concurs retragerile de numerar, tranzacțiile efectuate în cazinouri, săli de jocuri sau case de pariuri. Sunt exceptate și retragerile de numerar de la ATM-uri, POS-uri, casierii, ghișee bancare sau alimentarea cu bani a contului de card, transferurile și tranzacțiile online pentru transfer de bani.  

Informează-te despre promoții și oferte speciale și bucură-te de beneficiile oferite de cardul tău de cumpărături, mai ales că ai comision zero de administrare a contului curent de card de credit, în primul an de la emiterea cardului.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Organizarea unei vacanțe în străinătate: cum optimizezi bugetul

27 Sep 2022 43

Vrei să mergi cu familia într-o vacanță în străinătate și cauți cea mai bună variantă de concediu, care să-ți ofere distracție și confort la prețuri accesibile. Îți prezentăm î...

Ce este un card contactless și ce avantaje îți aduce

13 Sep 2022 260

Printre metodele moderne de plată pe care le poți utiliza în prezent se numără cardurile contactless. Ca să beneficiezi de toate avantajele acestei tehnologii inovative, îți prezentăm &ici...

Ce înseamnă cashback și cum îl poți obține la cumpărături

08 Sep 2022 241

Când alegi un card de cumpărături nu ai doar un instrument pentru plăți în rate fără dobândă. Beneficiezi și de facilități suplimentare, pentru shopping inteligent și economii import...

Cum cumperi electrocasnice în rate? Reguli și sfaturi practice

27 Jul 2022 385

Te-ai mutat în casă nouă sau înnoiești echipamentele electronice și electrocasnice din locuință. Tehnologiile evoluează rapid și vrei să utilizezi cele mai bune aparate pentru bucătărie, b...