Ce înseamnă cashback și cum îl poți obține la cumpărături

08 Sep 2022 7546

Când alegi un card de cumpărături nu ai doar un instrument pentru plăți în rate fără dobândă. Beneficiezi și de facilități suplimentare, pentru shopping inteligent și economii importante la bugetul familiei. CardAvantaj îți oferă cashback la cumpărăturile pe care le faci în magazinele partenere, rețea special creată pentru deținătorii acestui card de credit cu opțiuni multiple. 

Ce înseamnă cashback

Așa cum îi spune și numele, cashback este o facilitate ce reprezintă returnarea unei părți din suma achitată cu cardul de cumpărături. Astfel, procente din banii cheltuiți se întorc pe card după un anumit timp și pot fi utilizați în continuare pentru alte cumpărături în rate fără dobândă*.

Alte forme de cashback sunt oferirea de puncte ce au echivalent în bani, reduceri pentru comenzile ulterioare la anumiți comercianți sau beneficii tip air miles, dacă este vorba despre achiziționarea unor bilete de avion.
Prin opțiunea cashback și prin bonus CardAvantaj, de câte ori cumperi din magazinele fizice sau magazinele online aflate în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, realizezi o investiție profitabilă pentru tine, deoarece cheltuind, câștigi bani pentru achiziții viitoare.

Cum beneficiezi de cashback prin CardAvantaj

Este simplu să beneficiezi de cashback prin CardAvantaj: devii deținător de CardAvantaj, activezi cardul și urmărești pe site, în aplicația mobilă AVANTAJ2go și la magazinele partenere diverse campanii CardAvantaj ce oferă această opțiune.

Ai superofertă cashback la Kaufland prin CardAvantaj

De exemplu, ai cashback la primele două tranzacții prin CardAvantaj la Kaufland: dacă faci cumpărături de la Kaufland de cel puțin 300 de lei, primești câte 15 lei înapoi pe card. În plus, fiecare plată de 150 lei va fi automat împărțită în 2 rate de către bancă. Poți face două astfel de tranzacții pe lună, pentru a câștiga bonusul de 30 lei și poți repeta aceste două tranzacții lună de lună. 

Tot ce ai de făcut este să plătești prin CardAvantaj la POS-urile Credit Europe Bank din magazinele Kaufland. Cele 2 rate pe care le ai la dispoziție sunt fără dobândă, dacă achiți lunar suma totală de plată, așa cum este evidențiată în extrasul de cont emis de bancă.

Informează-te despre promoții și oferte speciale și bucură-te de beneficiile oferite de cardul tău de cumpărături, mai ales că ai comision zero de administrare a contului curent de card de credit, în primul an de la emiterea cardului.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 50

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 87

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 117

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 74

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...