Cumpărături online în rate cu cardul de cumpărături: Cum activezi cardul?

31 May 2022 4686

CardAvantaj este primul card de credit din România ce îți oferă posibilitatea de plată în rate cu 0% dobândă. În același timp beneficiezi și de bonus pentru fiecare tranzacție efectuată. Pe baza acestor informații despre tranzacțiile cu cardul de cumpărături, mulți oameni aleg să îl utilizeze în viața de zi cu zi. Îți prezentăm în continuare detalii despre activarea CardAvantaj, ca să-l folosesti pentru o gamă largă de produse și servicii.

Pentru eliminarea oricărei posibilități de fraudare a tranzacțiilor online efectuate cu cardul, toate cardurile emise de Credit Europe Bank, inclusiv CardAvantaj, sunt inițial blocate pentru tranzacțiile pe internet. Așadar, după ce intri în posesia CardAvantaj, dacă vrei să faci cumpărături în rate fără dobândă* nu doar în magazine fizice, ci și pe internet, trebuie să activezi cardul de cumpărături pentru plățile online.

Cea mai simplă metodă pentru activarea CardAvantaj este prin aplicația pe mobil AVANTAJ2go, destinată cardurilor emise de Credit Europe Bank și promoțiilor de la CardAvantaj. Particularitatea aplicației este posibilitatea de a te autentifica folosind datele tale biometrice (amprentă sau Face ID), nu doar codul PIN pe care îl setezi pentru aplicație.

Instalezi AVANTAJ2go pe smartphone-ul tău, prin descărcare de pe Google Play sau App Store. Are o interfață intuitivă și este user friendly, așa că vei naviga rapid și ușor prin meniurile aplicației. 

După ce instalezi aplicația AVANTAJ2go adaugi orice card de debit sau de credit de la Credit Europe Bank. Astfel îți activezi rapid cardul de cumpărături sau, dacă așa îți dorești, poți să dezactivezi cardul pentru plățile online. 

Prin AVANTAJ2go păstrezi cardul de cumpărături în siguranță. Îl deblochezi când ai nevoie și îl blochezi din nou pentru plățile online, după efectuarea cumpărăturii dorite. În acest fel te protejezi de riscul utilizării frauduloase a cardului tău, deoarece acesta este activat pentru cumpărături pe internet doar pe durata efectuării tranzacției.

Ai la dispoziție toate opțiunile, pentru un shopping flexibil, cu sute de oferte pe care le vizualizezi pe hartă, direct din aplicație. Alegi ce-ți place dintre magazinele partenere și vezi în timp real numărul de rate pe care-l ai disponibil la fiecare magazin în parte.

O metodă alternativă de activarea a cardului este serviciul CEBLine disponibil  non-stop la numărul de telefon 0801.000.000 (număr apelabil din rețeaua de telefonie fixă Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (numere apelabile din orice rețea). Vei plăti tarifele telefonice obișnuite, fără costuri suplimentare. Poți activa CardAvantaj rapid și facil, direct din meniul robotului telefonic, fără să mai fie nevoie să vorbești cu un reprezentant al băncii.  

Selectează tasta 1 pentru meniul în limba română sau tasta 2 pentru meniul în limba engleză. Apoi apasă tasta 2 pentru a alege meniul Carduri. Vei putea accesa acest meniu după introducerea a două elemente de securitate: numărul de card și codul PIN.
Activezi rapid cardul tău de cumpărături și la fel de ușor poți să inactivezi cardul pentru tranzacții pe internet. In plus, poți afla informații despre soldul disponibil, bonusul acumulat sau valoarea ratelor lunare pe care le ai de achitat. CEBLine te ajută și atunci când vrei să-ți blochezi cardul pe motive de pierdere sau furt.

Așadar, CEBLine este serviciul tău de suport telefonic, special configurat pentru persoane fizice deținătoare de CardAvantaj și alte produse financiare de la Credit Europe Bank. CEBLine acoperă toate situațiile în care ai nevoie de suport din partea băncii. 
Prin CEBLine poți să obții informații despre produsele deținute la bancă, precum detalii și oferte despre alte servicii și produse oferite de Credit Europe Bank. 

CEBLine îți pune la dispoziție și verificarea situației conturilor tale, ordonarea de tranzacții bancare (plăți, schimburi valutare sau alte operațiuni financiare), fără să te mai deplasezi la o sucursală a băncii. Afli informații despre extrasul de cont emis pentru carduri de credit: data emiterii, data scadentă, minimul de plată, totalul de plată,  extrasul curent și alte detalii în legătură cu operațiunile pe care le-ai efectuat cu ajutorul cardului tău de cumpărături.

Ca să economisești timp, aplică online pentru CardAvantaj și ai acces în timp record la peste 9500 de magazine partenere. Primești cardul de cumpărături preferat cu zero lei taxă de emitere și în plus, participi automat la diverse campanii CardAvantaj și beneficiezi de bonus CardAvantaj la fiecare tranzacție, inclusiv la retragerile de la ATM.

Află cum să cumperi în rate într-un mod eficient, modern și inteligent, prin achiziționarea CardAvantaj și activarea lui conform recomandărilor prezentate. Shopping-ul online și cumpărăturile offline, serviciile de care ai nevoie pentru un stil de viață așa cum îți dorești - toate acestea se află la un click distanță, prin CardAvantaj.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 41

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 94

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 335

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3148

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...