Utilaje necesare pentru grădină: Care sunt și cum le cumperi în rate?

22 Jul 2022 1490

Amenajezi curtea și grădina de lângă casă, vrei să întreții gazonul, plantele și grădina de flori, ai o seră de legume sau o mică livadă de pomi fructiferi. În oricare dintre aceste situații îți trebuie utilaje pentru grădinărit. 

Ca să le achiziționezi convenabil, fără să faci cheltuieli mari, îți propunem o variantă avantajoasă: cardul de cumpărături în rate, fără dobândă. Iată cum să devii posesor de CardAvantaj și care este gama de produse pe care poți să le achiziționezi eșalonat. Astfel realizezi mai ușor amenajările peisagistice pentru grădina ta de vis.

Care sunt utilajele pentru grădină de care ai nevoie

Ca să te ocupi de toate lucrările agricole necesare în curte și grădină, îți trebuie mașini și unelte precum trimmere, greble, foarfeci, mașini de tuns iarba, seceri, aspiratoare de frunze, cazmale, unelte mici, sape și săpăligi, motocoase, motocultoare, ferăstraie de grădinărit, lopeți, coase, furci, motosape, târnăcoape.

În plus, ai nevoie de accesorii de grădinărit, mașini, scule și echipamente, instalații electrice, cabluri și vopseluri, placaje ceramice, hidroizolații, materiale de construcții, articole de uz gospodăresc. Cu aceste utilaje poți să realizezi la nivelul de calitate dorit toate activitățile agricole sau de amenajare peisagistică pentru gazoane, peluze, terase, scuaruri, curți interioare, grădini de flori, grădini de legume, livezi sau mici părculețe, arbuști, gard viu, pergole și foișoare. 

Ce magazine îți stau la dispoziție pentru cumpărături prin CardAvantaj

Alegi produsele de care ai nevoie de la magazinele partenere CardAvantaj, precum Stihl, Incalzitoareterasa.com, Agropro.ro, Weldmaster.ro, Hobbymall.ro, Falcon Electronics, Brick Romania, Rotakt și multe altele. 

Selectezi cele mai bune modele de la branduri de renume din portofoliul marketplace-urilor consacrate, precum eMag, Altex, Media Galaxy, Flanco, Decathlon. Completezi lista de articole necesare pentru amenajarea curții și grădinii cu materiale de construcții, mobilier de grădină și amenajări exterioare, electronice, electrocasnice,  hobby-uri și activități recreaționale.
Beneficiezi în permanență de campanii CardAvantaj, ca să-ți cumperi în condiții avantajoase utilaje pentru grădină, accesorii și alte obiecte de care ai nevoie. Ai la dispoziție oferte de tip cashback, premii atractive, puncte de fidelitate și alte beneficii în magazinele partenere.

Cum să devii posesor de CardAvantaj și să cumperi în rate fără dobândă* utilajele pentru grădinărit

Dacă te-ai decis, aplică pentru CardAvantaj, simplu și rapid. Trebuie doar să îndeplinești condițiile de vârstă și primești cardul tău preferat pentru cumpărături cu plata în rate, pe care îl activezi, îl validezi pentru plăți online și poți să începi shopping-ul la magazinele din lista de parteneri CardAvantaj.

Faci cumpărături în rate fără dobândă așa cum îți place, în stilul tău și în ritmul tău. Optează pentru metode de plată online sau pentru magazine fizice din apropierea casei. Poți să cumperi o gamă largă de produse cu cardul de cumpărături, așa că planificarea cheltuielilor este mai simplă, iar bugetul familiei este mai ușor de administrat atunci când beneficiezi de rate avantajoase, fără dobândă. Ai și bonus la cumpărături în rate pentru utilaje de grădinărit, accesorii, mobilier de terasă, materiale de construcții și alte articole pe care le folosești pentru casă și grădină. De câte ori realizezi o tranzacție prin CardAvantaj, primești bonus un procent de 0,3% din valoarea tranzacției (cumpărături la comercianți, retrageri de numerar de la ATM). În țară sau în străinătate, offline sau online, când cheltuiești bani prin CardAvantaj primești înapoi sub formă de bonus o parte din sumele plătite. 

Ca să-ți fie mai ușor, instalează pe telefon aplicația mobilă AVANTAJ2go. Astfel știi în orice moment care este situația banilor tăi, ești la curent cu ofertele și campaniile disponibile în magazinele partenere și poți să alegi ce-ți place din gama de utilaje necesare pentru grădină.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 44

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 100

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 342

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3150

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...