Cum poți obține un card de cumpărături: Reguli și sfaturi

16 Feb 2022 5977

Dacă te afli pentru prima dată în situația în care vrei să aplici pentru un card de cumpărături, atunci este normal să cauți cât mai multe informații despre întreg procesul. În sine, obținerea unui card de cumpărături se face cu ușurință, dacă îndeplinești criteriile de eligibilitate standard.

Iată câteva sfaturi și reguli ca să obții un card de cumpărături în mod simplu, rapid și fără prea mari bătăi de cap, ca să poți da startul sesiunilor de shopping!

1.    Gândeşte-te cum poţi folosi un card de cumpărături

Dacă te-ai decis că ai nevoie de un card de cumpărături, probabil te-ai gândit deja şi pentru ce o să-l foloseşti, fie pentru a-ţi achiziţiona un device nou, pentru a-ţi schimba mobila, pentru servicii medicale sau pentru a-ţi oferi o excursie în afara ţării. E bine de ştiut, încă de la început, că îţi poţi folosi cardul de credit pentru mai multe tipuri de cumpărături, şi nu trebuie să te limitezi la un singur domeniu. Asta te va ajuta să te gândeşti încă din start la ce limita de credit ai avea nevoie şi cum poţi încadra rambursarea ratelor lunare în bugetul zilnic. Aşa te poţi organiza mai uşor şi îţi poţi păstra mereu un comportament de plata pozitiv, care să te ajute, la nevoie, să accesezi şi alte carduri de cumpărături pe viitor, sau să îţi măreşti limita de care dispui. 

2.    Află care sunt beneficiile unui card de cumpărături

Cu siguranță îți dorești un card de cumpărături care să îți aducă multe beneficii, iar ăsta e un punct cheie pe care să-l urmărești atunci când doreşti să aplici pentru un card nou. 

Un beneficiu important pe care să-l iei în considerare este numărul de magazine partenere pe care îl ai la dispoziție. Un număr mai mare de magazine înseamnă mai multe posibilități de alegere atunci când cauți un produs cu plata in rate. Până la urmă, scopul unui card de cumpărături este să te ajute să-ți îndeplinești o nevoie sau un vis - fie că ai nevoie de o mașină de spălat nouă, pentru că cealaltă s-a stricat, fie că îți dorești un articol vestimentar pe care să-l porți la o ocazie specială.

Un alt beneficiu este prezența unui sistem de bonusare. Care este scopul acestui sistem? De fiecare dată când realizezi o tranzacție, fie comercială, fie prin retragerea de numerar de la ATM, atât în țară, cât și în străinătate, primești un procent din valoarea totală a tranzacției. Acest procent se adaugă într-un cont separat și poate fi utilizatla orice magazin partener. Atunci când aplici pentru un card de cumpărături CardAvantaj primești un astfel de beneficiu!

3.    Încadrează-te în criteriile de eligibilitate

Criteriile de eligibilitate nu trebuie să reprezinte un impediment atunci când vrei să accesezi un card de cumpărături. Mai mult, ele reprezintă o politică prin care ambele părți, atât creditorul, cât și împrumutatul, se asigură de un proces de rambursare fără probleme. 

Există mai multe criterii care se iau în calcul, în funcţie de fiecare client şi situaţie, însă criteriile standard de care să ţii cont sunt:  
•    Să ai vârsta împlinită de 18 ani, 
•    Să ai un venit stabil înregistrat la ANAF care poate fi de mai multe feluri: salariu, chirie, dividende, etc.;
•    Să fii rezident roman,
•    Să ai o experienţă de muncă de minim 6 luni.

Vei primi  mai multe detalii privind criteriile de eligibilitate la prima discuţie telefonică pe care o vei avea cu un reprezentant al băncii. Aşa ne asigurăm că tu primeşti toate informaţiile de care ai nevoie, conform situaţiei tale financiare şi profesionale. 

Dacă veniturile înregistrate de tine sunt din salarii raportate la ANAF, nu vei avea nevoie de documente suplimentare, ci doar de buletinul tău. Dacă nu te încadrezi însă în această situaţie, vor fi necesare din partea ta câteva documente suplimentare, cum ar fi o adeverinţă de venit şi o declaraţie privind veniturile din salarii. 

4.    Aplică online pentru cardul tău de cumpărături

Tehnologia a făcut posibil confortul pe care îl avem astăzi: cumpărăturile ne vin direct la ușă, informația este la un click distanță, iar rezervările pentru vacanța de vară n-au fost niciodată mai accesibile. Același lucru se aplică și în cazul obținerii unui card de cumpărături. 

Ai la dispoziție un formular online pe care să-l completezi cu câteva informații necesare, precum: nume, prenume şi număr de telefon. Pentru următoarea etapă, vei fi contactat de un reprezentant care o să-ți ofere toate datele pe care trebuie să le cunoști despre CardAvantaj, precum și termenii și condițiile utilizării acestuia. Mai mult, ți se va aduce la cunoștință limita de credit pe care poți să o accesezi în funcție de veniturile si posibilitățile tale de rambursare, dar și modalitățile prin care poți plăti ratele lunare.

Acestea fiind spuse, nu mai pare atât de dificil să obții un card de cumpărături, nu-i așa? Partea bună este că, pe tot parcursul de aplicare pentru un card, vei fi sprijinit de o echipă de specialiști din partea noastră.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 79

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 227

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 135

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...

Cardurile de credit și asigurările de închirieri auto: ce trebuie să știi

13 Mar 2024 171

Vrei să pleci într-o călătorie de afaceri sau planifici o vacanță cu familia? Dacă te gândești să închiriezi o mașină, ca să beneficiezi de mobilitate la costuri optime, iată ce opți...