Poți obține un card de credit online? Reguli și sfaturi

19 Jul 2022 1792

Vrei să-ți optimizezi cheltuielile și să faci cumpărături în mod rapid și eficient? Cea mai bună soluție este să folosești un card de credit precum CardAvantaj. Îți prezentăm în continuare modalitățile prin care devii posesor al unui astfel de instrument financiar modern, flexibil, care oferă multiple avantaje și beneficii.

Obține un card de credit aplicând online, rapid, comod și sigur

Dacă te întrebi cum obții un card de cumpărături potrivit pentru modul tău de viață alert și dinamic, divers și modern, răspunsul îl găsești la Credit Europe Bank, locul de unde poți să ai primul card de credit în lei cu utilizare națională și internațională.

CardAvantaj îți oferă avantajul cumpărăturilor cu plata în rate fără dobândă și în același timp îți pune la dispoziție un sistem de tip bonus CardAvantaj pentru fiecare tranzacție efectuată. Dobânda zero* se aplică dacă achiți lunar suma totală de plată, așa cum este evidențiată în extrasul de cont emis de bancă.

Sună bine, nu? Și mai convenabil este faptul că nu mai trebuie să bați drumul până la o sucursală a Credit Europe Bank pentru depunerea cererii de obținere a cardului de credit. Ai la dispoziție un formular online pe care să-l completezi cu câteva informații (nume, prenume, număr de telefon, opțional și adresa de email). Vei fi contactat în scurt timp de un reprezentant al băncii care îți prezintă caracteristicile și beneficiile CardAvantaj și îți explică în detaliu termenii și condițiile de folosire a acestui card de credit pentru cumpărături în rate. 

Afli rapid, sigur și comod toate informațiile despre limita de credit disponibilă, în funcție de veniturile pe care le obții și de ritmul de rambursare. Stabilești împreună cu reprezentantul băncii care sunt cele mai convenabile modalități de plată a ratelor lunare. Fără efort, fără timp pierdut la ghișeu, rezolvi totul din confortul propriului cămin, ca să te bucuri pe deplin de beneficiile pe care ți le oferă cardul tău de credit.

Reguli pentru utilizarea unui card de credit online

La Credit Europe Bank poți obține un card de credit online rapid și ușor. De asemenea ai la dispoziție un sistem eficient de suport și informații despre toate detaliile care te interesează pentru utilizarea cardului tău de cumpărături.
Poți să aplici online fără documente de venit și obții o limită de credit de până la 3 venituri nete, dacă veniturile pe care le-ai înregistrat sunt din salarii raportate la ANAF. 

Criteriile de eligibilitate sunt aplicate de bancă în concordanță cu regulile interne de funcționare, și este important să reții faptul că beneficiezi de limita de credit pe o perioadă nedeterminată. Tot ce ai de făcut este să rambursezi suma minimă de plată lunară.

Afli de pe site-ul CardAvantaj, din aplicația mobilă AVANTAJ2go sau telefonic diferite informații utile despre cum plătești online, care este situația contului tău, ce sumă ai de rambursat, care este valoarea bonusului și unde îl poți folosi la cumpărături cu plata în rate, simplu și eficient. Poți să te informezi despre tranzacțiile tale și să fii la curent cu cele mai noi campanii CardAvantaj, pentru cumpărături la prețuri avantajoase. Faci shopping eficient și convenabil în rețeaua de magazine partenere, unde achiziționezi produse și servicii în rate fără dobândă, atât din locații fizice, cât și de la magazine online.

Este important să știi cum activezi cardul de cumpărături, ca să-l poți folosi și pentru tranzacții online. Cardul tău Avantaj, chiar dacă l-ai obținut rapid și simplu prin câteva click-uri pe smartphone, tabletă sau laptop, nu este implicit activat pentru tranzacții pe internet. Acest lucru te protejează împotriva riscurilor de fraudare a tranzacțiilor cu cardul pe internet. 

Alege cardul de credit CardAvantaj, obține-l online, rapid și fără efort, activează-l și folosește-l pentru cumpărături în rate fără dobândă.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 46

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 104

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 347

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3151

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...