Cum cumperi electrocasnice în rate? Reguli și sfaturi practice

27 Jul 2022 2880

Te-ai mutat în casă nouă sau înnoiești echipamentele electronice și electrocasnice din locuință. Tehnologiile evoluează rapid și vrei să utilizezi cele mai bune aparate pentru bucătărie, baie, living sau terasă. Ca să alegi modele eficiente energetic, performante și silențioase, nu-i nevoie să cheltuiești sume mari. Ai la dispoziție cardurile de cumpărături în rate, pentru achiziții avantajoase și plăți eșalonate.

Cum poți să cumperi electrocasnice în rate fără dobândă

Primul pas este să aplici pentru un card de credit CardAvantaj. Verifică dacă îndeplinești cerințele de vârstă și venit, află condițiile pentru cumpărături cu plata în rate și cum să faci cumpărături în rate fără dobândă, rapid, simplu și eficient. Ai la dispoziție metode de plată online și magazine fizice unde poți să achiziționezi produse electrocasnice cu ajutorul cardului de cumpărături CardAvantaj. Consultă lista de magazine partenere CardAvantaj ca să vezi ce poți să cumperi cu cardul de cumpărături, să planifici inteligent cheltuielile pentru renovarea locuinței și echiparea ei cu brandurile preferate de electronice și electrocasnice.

Cele mai cunoscute firme din domeniu îți oferă o gamă largă de electrocasnice mari (combine frigorifice, frigidere, mașini de spălat și uscătoare de rufe, mașini de spălat vase), electrocasnice de bucătărie (cuptoare incorporabile, plite, hote, seturi de cuptor și plită, aragazuri, chiuvete și baterii).

Alegi modelele preferate din oferta de electrocasnice de mici dimensiuni (aspiratoare, stații de călcat, blendere și mixere, roboți de bucătărie, espressoare, filtre de apă, nebulizatoare, fierbătoare, storcătoare de citrice, cuptoare cu microunde, friteuze, sandwich maker, prăjitoare de pâine, mini tocătoare ș.a.).   

Ai acces la rate avantajoase fără dobândă ca să-ți cumperi televizoare, telefoane mobile, combine audio, home cinema, laptopuri, aparate de climatizare, sisteme inteligente de iluminat pentru balcon și terasă.

De unde poți să cumperi electrocasnice în rate fără dobândă Cele mai cunoscute branduri de unde poți să cumperi electrocasnice în rate fără dobândă prin CardAvantaj sunt: Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco, F64, Cora, Top Shop, Dormeo, Kodak, Delonghi, Eta2u, Tonis Trade, Kitchen Shop, Evomag, Shark Technology, E-Boda, Avstore, Zepter, Dioda, Bro Rom, ITGalaxy, Badabum, Sargon Invest, Hifi Center, Quickmobile, IQBox, Elbi Electric & Lightning, Euro GSM, Germanos, Arsis, Mobiup, Maguay, Garagemall, High-End Expert, Climatico, Rombiz, Shop Eurovial, Samsung, Ada Electric, Avmall, Mady Cos, Spot Vision, Conti, Mobile Expert Solutions, Electrobrand, Citgrup, Dwyn, Astel, Allview, Gomobi, Oringo, Mobilisys, Pentruacasa.com, Lifeart, Axamag, Balance Life, iHunt, Eujuicers, Mielestore, Cafemagia, Zeedoshop, B-Mag, Smartmix, Pentrubucatarii.ro, Vonmag, Gastroprofesional, Taelectronics.ro, Artsani ș.a.  

Sfaturi pentru achiziționarea de electrocasnice în rate 

Beneficiezi de bonus la cumpărături în rate pentru toată gama de electrocasnice de care ai nevoie în locuință. Folosește-l inteligent, ca să achiziționezi cele mai bune echipamente, la prețuri avantajoase. Optează pentru produse din clase energetice superioare, ca să realizezi o investiție eficientă pe termen lung pentru casa în care stai și pentru bugetul familiei.

Atunci când achiziționezi și instalezi produse electronice și electrocasnice, de obicei sunt necesare și mici reparații prin casă. Este recomandat să-ți iei materiale de construcții în rate, ca să faci lucrările de amenajare mai rapid și mai ieftin.
Dacă vrei să adaugi corpuri de mobilier sau să le înlocuiești pe cele vechi, poți să cumperi mobilă în rate și să schimbi în totalitate aspectul locuinței. Este indicat să renovezi complet bucătăria, atunci când achiziționezi electrocasnice noi, ca să nu începi iar un șantier în casă peste câteva luni.

Interesează-te despre campanii CardAvantaj, ca să-ți cumperi produsele electrocasnice de care ai nevoie în condiții avantajoase, cu opțiuni cashback, premii, puncte de fidelitate și extra beneficii în magazinele partenere. 

Instalează-ți aplicația mobilă special creată pentru deținătorii de carduri emise de Credit Europe Bank.  Este vorba despre AVANTAJ2go, prin care gestionezi eficient sumele de pe cardul tău de cumpărături, faci achiziții la prețuri convenabile, primești în permanență informații despre promoțiile de la CardAvantaj și alegi numărul de rate la produsele electrocasnice de care ai nevoie.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 9

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 11

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 92

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 284

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...