Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 43

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile mâini. Iată cum să găsești cele mai bune materiale, la prețuri atractive, pentru lucrări de renovare, amenajări interioare și exterioare, bricolaj și alte activități pentru casă și grădină!

Stabilește detaliile proiectului DIY și nevoile specifice

Înainte de a începe căutarea materialelor, este important să ai o înțelegere clară a proiectului tău. Stabilește ce dorești să realizezi și care sunt necesitățile specifice ale proiectului: tipul de material, rezistența, flexibilitatea, culoarea, sau orice alte caracteristici relevante. Este important să alegi articole de calitate, pentru lucrări sigure și durabile.

Găsești materiale de construcții, unelte, echipamente și accesorii în rate la Dedeman, ca să achiziționezi tot ce-ți trebuie, cu ajutorul cardului de cumpărături CardAvantaj. Beneficiezi de rate cu dobândă zero* la mii de produse în magazine fizice și online, pentru flexibilitate și eficiență în proiectele tale de constructor, antreprenor, decorator, instalator sau grădinar.

Deși materialele mai ieftine pot părea atractive din punct de vedere al costurilor inițiale, evaluează durabilitatea și necesarul de întreținere pe termen lung. Investițiile în materiale de mai bună calitate te ajută să economisești atât bani, cât și timp, deoarece nu mai este nevoie de reparații frecvente. 

Evaluează calitatea materialelor folosite în proiecte DIY pentru casă și grădină

Informează-te despre diferitele tipuri de materiale disponibile pentru proiectul tău. Forumurile de specialitate, blogurile de construcții și amenajări, videoclipurile tip tutorial îți oferă informații valoroase. Caută recenzii și recomandări, atât pe website-urile furnizorilor, cât și pe rețele sociale. 

Dacă este posibil, solicită mostre ale materialelor înainte de a face o achiziție importantă. În acest mod le testezi calitatea și vezi cum se integrează în proiectul tău. Ia în considerare impactul ecologic al texturilor și articolelor selectate. Caută materiale de construcții în rate și alege soluții ecologice, bazate pe tehnologii durabile. În acest mod adaugi valoare obiectelor pe care le realizezi și ai satisfacția unor proiecte pentru un viitor sustenabil.

Verifică dacă materialele vin cu o garanție sau un anumit tip de asigurare a calității. Un suport post-vânzare bun poate face diferența în cazul în care întâmpini probleme cu lucrările de construcții și amenajări. Evaluează modul în care diferite materiale pot fi combinate sau modificate pentru proiectele DIY. Alege soluții flexibile, care îți oferă mai multe opțiuni creative.

Renovează-ți locuința în mod inteligent, la prețuri accesibile

Fii pe fază la reduceri și oferte speciale, mai ales dacă proiectul tău nu este urgent. Abonează-te la newslettere sau urmărește conturile de social media ale magazinelor preferate, pentru a fi la curent cu promoțiile disponibile. De exemplu, prin CardAvantaj poți să cumperi între 2 si 6 rate fără dobândă de la Ikea de la articole de mobilier, decoruri, accesorii de iluminat, materiale pentru baie și bucătărie, amenajări exterioare ș.a.

Fie că mergi în magazine fizice sau faci shopping online, cu o planificare inteligentă, proiectele tale vor fi mai ușor de gestionat și mai puțin costisitoare. Concentrează-te pe renovările care adaugă valoare locuinței pe termen lung și care sunt esențiale pentru confortul și siguranța familiei. Optează pentru materiale, echipamente, scule și accesorii în rate, pe care le poți achiziționa în mod eșalonat, fără dobândă*, prin cardul de cumpărături CardAvantaj, emis de Credit Europe Bank.


 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 44

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 49

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 43

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 124

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...