Prima zi de scoala vine cu emotii nenumaRATE si cumparaturi inspiRATE

Prin CardAvantaj ai 2 extra RATE la cumparaturile de minimum 250 de lei din magazinele de moda, birotica, papetarie si supermarket-uri.

Concentreaza-te pe lucrurile cu adevarat importante si uita de grija bugetului.
Pregateste-te pentru reluarea scolii cu tot ce le trebuie celor mici: haine, incaltaminte, echipament de sport, ghiozdan nou, rechizite, carti si caiete, dar mai ales cu inima deschisa pentru un nou inceput. De cheltuieli se ocupa CardAvantaj, impartind automat in rate tranzactiile de minimum 250 de lei, dupa cum urmeaza:

  • Daca alegi sa faci cumparaturi in unul dintre magazinele de moda, birotica, papetarie sau in supermarket-uri partenere CardAvantaj, cele doua rate se vor adauga automat de catre banca la numarul de rate selectat in magazin;
  • Daca optezi pentru un magazin de profil (conform regulamentului campaniei) care nu se afla in reteaua de parteneri, atunci banca va imparti automat tranzactia in doua rate.

Campania este valabila in perioada 30 august - 15 octombrie 2023, atât pentru magazinele fizice cat si pentru cele online. Pentru detalii, consulta Regulamentul oficial.


Indiferent daca faci cumparaturile in magazinele fizice sau online, tranzactiile vor fi postate automat in rate, urmand sa fie evidentiate incepand cu urmatorul extras de cont CardAvantaj. Banca va adauga automat 2 rate suplimentare pentru tranzactiile efectuate in rate, iar tranzactiile care nu sunt efectuate in rate se vor imparti automat in 2 rate.

Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.

 

Nr. rate2
Zile ramase 11