NR. RATE

6

Cumpara in rate de la ALTEX cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

La Altex ai rate fără dobândă prin CardAvantaj, ca să profiţi de cele mai mici preţuri!

La Altex găsești tot ce înseamnă electronice, electrocasnice și gadget-uri, la cele mai competitive prețuri. Ba chiar ți se returnează de 2 ori diferența pentru produsul cumpărat, dacă acesta nu este la prețul cel mai mic. Și ca să profiți acum de oferte şi rate la Altex, plătește cu CardAvantaj.

Poate că vrei un home cinema pentru sufragerie, o mașină de spălat mai economică sau o gamă mai modernă de electrocasnice pentru bucătărie sau un telefon performant ori un laptop de ultima generatie. Sau poate le vrei pe toate în același timp. Cu CardAvantaj, pleci din Altex complet echipat, indiferent că vrei un telefon nou în rate, un laptop in rate, produse în îngrijire sau produse pentru maşină. Și ești sigur că găsești mereu ofertele potrivite pentru bugetul tău.

Oricum, toate prețurile devin accesibile când ai CardAvantaj. Cumperi cu cardul la Altex și plătești în rate orice produs. În plus, Altex este partener CardAvantaj, așa că te așteaptă multe oferte și promoții speciale pe parcursul anului. Poți să verifici ce suprize îți pregătește CardAvantaj în acest moment şi câte rate ai la Altex, la secțiunea Campanii.

Iar după ce faci cumpărăturile prin card la Altex, păstrează CardAvantaj în portofel. Pentru că poți să te bucuri de avantajele lui la orice comerciant din lume. Mai mult, CardAvantaj are peste 9500 de parteneri în toată România, unde te așteaptă numai beneficii exclusiviste. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine ALTEX

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Iasi
ALTEX
-
BD. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 2
Selimbar
ALTEX
-
KM 306 DN1
Bucuresti
ALTEX
Plaza Romania
BD. TIMISOARA NR. 26
Bucuresti
ALTEX
-
SOS. COLENTINA NR. 2
Bacau
ALTEX
-
CALEA REPUBLICII NR. 181
Birlad
ALTEX
-
STR. REPUBLICII NR. 200
Calarasi
ALTEX
-
STR. PRELUNGIREA BUCURESTI NR. 22
Constanta
ALTEX
-
STR. CUMPENEI NR. 2
Cluj-Napoca
ALTEX
-
STR. ALEXANDRU VAIDA VOIEVOD NR. 53-55
Cluj-Napoca
ALTEX
-
BD. MUNCII NR. 1-15

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ALTEX din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ALTEX

Nr. magazine 128
Caută un magazin ALTEX