NR. RATE

9

Cumpara in rate de la DEDEMAN cu Card Avantaj

Categorie: Materiale de constructii

Planurile casei prind viață în rate fără dobândă!

Ai în cap o mulțime de planuri noi pentru casa ta? Fă o vizită pe la Dedeman și transformă-le în realitate. Dedeman are tot ce trebuie pentru planurile casei tale. Și partea bună: poți plăti toate cumpărăturile în rate fără dobândă, cu cardul tău CardAvantaj!

Dedeman e punctul de întâlnire perfect pentru oamenii cu planuri mărețe. Dar și o sursă bună de inspirație pentru cei care vor să-și renoveze casele. Fie că vrei să-ți regândești bucătăria, să reamenajezi sufrageria sau să dai un suflu proaspăt grădinii sau terasei tale, găsești tot ce trebuie la Dedeman. Și pe toate le poți cumpăra cu CardAvantaj, de la gresie și faianță, articole sanitare, electrice, până la mobilier și materiale de construcții. Iar printre rafturile bine aprovizionate, te întâlnești mereu și cu câte un specialist care te poate îndruma în alegerile tale.

Apoi ajungi la casa de marcat și simți că planurile prind viață. Pentru că ai CardAvantaj în buzunar și plătești în rate fără dobândă. Pe tot parcursul anului, CardAvantaj te așteaptă cu multe oferte și promoții la Dedeman, pentru toate planurile casei tale! Descoperă toate ofertele și promoțiile CardAvantaj la secțiunea Campanii.

CardAvantaj nu se pricepe doar la bricolaj. Îl poți folosi la Dedeman, dar și la orice alt comerciant din lume. În plus, CardAvantaj are peste 9500 de parteneri în toată România, unde te bucuri de avantaje speciale la plata cu cardul. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere.

Nu a fost gasit niciun rezultat pentru criteriile selectate!

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICA PENTRU CARDUL TAU!

DEDEMAN

Nr. magazine 0
Cauta un magazin DEDEMAN