NR. RATE

6

Cumpara in rate de la ELVILA cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

Mobilă nouă, în rate fără dobândă!

Elvila este una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei în România, fondată încă din 1990. Iar acum poți cumpăra mobilă de la Elvila în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

La Elvila găsești mobilă pentru toată casa și nu numai: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii și tineret, bucătării, mobilier mic (comode, mese, măsuțe, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), canapele, fotolii și saltele Relaxa, mobilier de birou, chiar și mobilier pentru hotel. În plus, poți comanda și mobilă personalizată pentru locuința ta.

Iar ca să mobilezi toată casa dintr-un foc, folosește CardAvantaj și plătești în rate fără dobândă. În plus, prin parteneriatul Elvila-CardAvantaj, te bucuri de multe oferte interesante. Descoperă-le pe toate la secțiunea Campanii.

După ce-ți mobilezi casa, păstrează CardAvantaj în buzunar. Pentru că îl poți folosi oriunde în lume. Iar în țară ai peste 9500 de parteneri unde folosești CardAvantaj cu beneficii suplimentare. Consultă lista completă de parteneri la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine ELVILA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
ELVILA
-
STR. SIRIULUI NR. 74-76
Constanta
ELVILA
-
STR. HENRY COANDA NR. 16
Ploiesti
ELVILA
-
DN 1 - DN1A - ZONA COMERCIALA DE NORD
Oras Beius
ELVILA
-
STR. TRAIAN NR. 2 - 4

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ELVILA din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ELVILA

Nr. magazine 4
Caută un magazin ELVILA