NR. RATE

6

Cumpara in rate de la JYSK cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

La JYSK ai totul pentru casă, în rate fără dobândă!

JYSK este un magazin de mobilier, decorațiuni, accesorii și cam tot ce ai putea cumpăra pentru a-ți transforma casa într-o oază scandinavă. Originar din Danemarca, grupul JYSK este acum în orice oraș mare din România. Și oriunde l-ai vizita, poți plăti în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

Produsele JYSK pun accent pe confort, funcționalitate și design simplu și modern. Iar soluțiile scandinave se potrivesc în orice casă, pentru că pleacă de la nevoile universale ale oamenilor: spațiu în sufragerie, ordine în bucătărie și baie, naturalețe în grădină și, mai ales, relaxare în dormitor. La JYSK găsești soluții perfecte pentru un somn odihnitor: saltele, pilote și perne create să-ți facă fiecare noapte bună.

Vizitează magazinul JYSK din orașul tău și cumpără tot ce ai nevoie pentru casa ta. Iar ca să meargă treaba repde, plătește prin CardAvantaj și ia totul acasă. Apoi plătești în rate fără dobândă. Și te bucuri de oferte speciale. Iar dacă nu eşti încă hotărât cu ce vrei să mai adaugi prin casă, consultă şi ceilalţi compercianţi de unde poţi cumpăra mobilă în rate fără dobândă

CardAvantaj este un card de credit cu spor la cumpărături oriunde în lume. Fie că faci shopping online sau offline, plătești în avantaj. Iar în țară, ai peste 9500 de comercianți parteneri, unde te bucuri de multe oferte. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine JYSK

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Constanta
JYSK
-
STR. ALEXANDRIA NR. 11
Bacau
JYSK
-
CALEA REPUBLICII NR. 181
Tirgu Mures
JYSK
-
STR. PREDEAL NR. 88
Selimbar
JYSK
-
SOS. SIBIULUI NR. 5
Pitesti
JYSK
-
SAT GEAMANA DN65B FN
Bucuresti
JYSK
-
BD. THEODOR PALLADY NR. 51 G
Bucuresti
JYSK
-
STR. MIHAIL SEBASTIAN NR. 88
Bucuresti
JYSK
-
SOS. CHITILEI NR. 284
Tirgu Jiu
JYSK
Shopping City Targu Jiu
Str. Termocentralei, Nr. 10
Timisoara
JYSK
-
CALEA SAGULUI NR. 223

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice JYSK din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

JYSK

Nr. magazine 146
Caută un magazin JYSK