NR. RATE

5

Cumpara in rate de la MOBEXPERT cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

La Mobexpert cumperi dormitoare în rate fără dobândă!

Nu-ți trebuie designer cu pretenții ca să ai o casă mobilată frumos și modern. E mai simplu să faci o vizită la Mobexpert cu CardAvantaj de mânuță. Găsești dormitoare în rate, bucătării, mobilă pentru birou, şi mai ales inspirație şi servicii bune. Şi te bucuri de toată mobila, în rate fară dobândă. 

Sufrageria, punctul de comandă al casei tale, merită o atmosferă nouă. Una potrivită cu stilul tău de viață: fotolii confortabile, canapele comode și bibliotecă modernă, pentru nevoi moderne. Apoi, poți să treci la dormitor și să-l regândești pentru nopți liniștite și vise plăcute, de la pat la șifonier. Mai ales că acum te poţi axa pe confort şi calitate, pentru că ai posibilitatea de a alege să cumperi dormitoare în rate. Nu uita de bucătărie, inima casei, unde-ți începi și închei ziua, cu bunătăți pe masă.

Și dacă tot faci deranj în casă, poți să le faci pe toate în același timp. Plătești cu CardAvantaj dormitoare, bucătării, decoraţiuni, sau ce ai tu nevoie, în rate fără dobândă. Și mai ai multe oferte periodice pentru că Mobexpert este partener CardAvantaj. Consultă toate promoțiile aflate acum în desfășurare la secțiunea Campanii.

Iar după ce termini cu mobilatul, păstrează CardAvantaj în buzunar și vei avea numai avantaje. Poți să-l folosești la orice comerciant din lume, online sau în magazine. Iar în România sunt peste 9500 de parteneri unde CardAvantaj ți-e prieten de shopping. Verifica toti comerciantii parteneri in sectiunea Magazine Partenere.

Listă magazine MOBEXPERT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Galati
MOBEXPERT
-
Str. Stefan cel Mare, Nr. 2
Municipiul Bucuresti
MOBEXPERT
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 44A
Municipiul Brasov
MOBEXPERT
-
CALEA BUCURESTI, NR. 105A
Municipiul Bucuresti
MOBEXPERT
-
Autostrada Bucuresti - Pitesti, nr.2
Municipiul Bucuresti
MOBEXPERT
-
SOS. VERGULUI NR. 18
Municipiul Bucuresti
MOBEXPERT
-
STR. FABRICA DE GLUCOZA NR. 21
Municipiul Timisoara
MOBEXPERT
-
B-DUL LIVIU REBREANU, NR. 152-154
Municipiul Rimnicu Vilcea
MOBEXPERT
-
CALEA LUI TRAIAN, NR. 295
Municipiul Constanta
MOBEXPERT
-
STR. PLANTELOR, NR. 32
Municipiul Suceava
MOBEXPERT
Shopping City Suceava
Calea Unirii, Nr. 27B

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MOBEXPERT

Nr. magazine 21
Caută un magazin MOBEXPERT