Cum să cumperi bilete de avion la preț bun? Achiziția în rate poate fi o soluție avantajoasă!

01 Sep 2023 1126

Planifici o călătorie, însă prețul biletelor de avion te descurajează? Află cum poți achiziționa bilete de avion la prețuri accesibile și să le plătești în rate fără dobândă*. Descoperă cele mai importante detalii despre platformele de rezervare online și cum să identifici perioadele optime ca să cumperi bilete pentru zboruri în țară și în străinătate.

Accesează platforme de rezervare online pentru bilete de avion

Platformele online de rezervare pentru bilete de avion reprezintă o resursă utilă pentru călători. Îți oferă posibilitatea de a compara prețurile și de a găsi cele mai bune oferte disponibile. Urmărește promoțiile diferitelor companii aeriene și achiziționează zboruri la tarife convenabile. Setează alerte pentru destinațiile favorite și nu uita să te abonezi la newslettere de la touroperatori și agenții de turism care-și listează ofertele și pe aceste site-uri de rezervări turistice.

Monitorizarea prețurilor reprezintă o strategie utilă în găsirea celor mai bune oferte la bilete de avion. Există numeroase aplicații și site-uri care analizează tarifele de zbor și oferă alerte când acestea scad. Aceastea îți permit să fii mereu la curent cu cele mai bune oferte și să cumperi biletele la momentul optim. Iată unul dintre cele mai bune sfaturi pentru vacanța în străinătate și chiar pentru un concediu în România, ca să ajungi rapid și ieftin la destinațiile dorite. 

Urmărește cele mai bune perioade pentru a cumpăra bilete de avion 

Tarifele pentru zboruri interne și internaționale variază în funcție de cerere, sezon, zilele săptămânii și de perioada dintre momentul rezervării și cel al călătoriei. Acordă atenție ofertelor de tip early booking sau last minute, ca să identifici prețuri convenabile pentru rutele tale preferate. De asemenea, zborurile în afara sezonului sau în zilele din mijlocul săptămânii pot fi mai ieftine.

Flexibilitatea în alegerea datei și a destinației reprezintă un alt aspect important în găsirea celor mai bune oferte la bilete de avion. Caută mai multe variante și alege zborul cu cel mai bun raport calitate-pret. Uneori, zborurile cu escală sau spre aeroporturi mai puțin populare pot fi mai ieftine. Completezi itinerariul cu un tren de mare viteză și petreci același timp pe drum, dar cu bani mai puțini.

Achiziționează bilete de avion în rate fără dobândă*

Unul dintre avantajele achiziționării de bilete de avion în rate este faptul că permite împărțirea costului total al biletului pe o  perioadă mai lungă de timp, ceea ce poate fi mai ușor de gestionat din punct de vedere financiar. De asemenea, acest lucru oferă flexibilitate în planificarea călătoriilor, deoarece nu este nevoie să economisești întreaga sumă pentru a rezerva biletele.

Prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj ai bilete de avion de la Vola.ro în rate fără dobândă*, ca să te bucuri de călătorii și sejururi de calitate, la prețuri convenabile. Accesează ofertele firmelor din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Vei descoperi printre touroperatorii și agențiile de turism unde poți să plătești în rate fără dobândă*, cele mai importante branduri de turism și travelling din România: Vola, Paralela 45, Karpaten Turism, Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, Touropa,Carpatia Tour, Aerotravel ș.a.

Te pregătești de concediu? Verifica numarul de rate la Eximtur pe site-ul CardAvantaj sau în aplicația mobilă AVANTAJ2go si consulta site-ul lor pentru pachete de vacanță și zboruri turistice. Plătești în rate cu dobândă zero*, ca să te bucuri de un concediu relaxat, fără grija banilor. Ești posesor de CardAvantaj? Alege ce-ți place de la agențiile de turism Paralela 45 și oferă-le celor dragi un sejur de vis, în destinații turistice din România și din străinătate.

Urmărește pe toată durata anului ofertele de campanii active CardAvantaj, ca să-ți pregătești din timp călătoriile de business, excursiile de weekend, vacanțele în familie, city break-urile alături de prieteni. Vei găsi variante excelente pentru drumuri la munte și la mare, vizite la rude în afara țării, experiențe memorabile la concerte și festivaluri. Așadar, aplică acum pentru CardAvantaj și cumpără bilete de avion în rate fără dobândă*, ca să te bucuri de opțiuni flexibile de plată.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 44

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 79

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 40

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 80

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...