Organizarea unei vacanțe în străinătate: cum optimizezi bugetul

27 Sep 2022 2143

Vrei să mergi cu familia într-o vacanță în străinătate și cauți cea mai bună variantă de concediu, care să-ți ofere distracție și confort la prețuri accesibile. Îți prezentăm în continuare câteva recomandări ca să-ți optimizezi bugetul de călătorie cu ajutorul CardAvantaj, primul card de cumpărături în rate fără dobândă*.

Achiziționează sejurul pentru familie la tarife avantajoase, în rate fără dobândă*

Ca deținător de CardAvantaj poți să cumperi în rate fără dobândă* vacanța pe care ți-o dorești pentru tine și familia ta. Ai la dispoziție sejururi în destinații turistice din   lumea întreagă. Achiziționezi pachetul de călătorie potrivit și tot ce ai de făcut este să plătești rata lunară, așa cum este evidențiată în extrasul de cont și în mesajele primite din partea băncii.

Urmărește campaniile CardAvantaj, ca să beneficiezi de cele mai bune oferte de la agenții de turism consacrate și operatori de platforme travelling cu excursii, călătorii și vacanțe pe toate continentele. Alege sejururi de vis de la Vola, Paralela 45,  Karpaten Turism, Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, Touropa, Carpatia Tour, Aerotravel   ș.a. 

Completează trusoul de călătorie cu cheltuieli minime, prin cardul de cumpărături în rate  

Cu CardAvantaj poți să faci cumpărături în rate fără dobândă* și să pregătești bagajele fără să epuizezi bugetul de vacanță înainte de a pleca de acasă. Consultă lista de magazine partenere CardAvantaj și achiziționează din magazine fizice sau online îmbrăcăminte și încălțăminte, echipamente sportive, auto-moto, gadgeturi IT, laptopuri, echipamente foto și video, produse și accesorii pentru hobby-uri și activități recreaționale. 

Beneficiezi de rate avantajoase la Decathlon, ca să-ți optimizezi cheltuielile și să te echipezi de vacanță rapid, eficient, fără eforturi financiare. Poți să-ți iei chiar și smartwatch în rate, ca să plătești inteligent produsele și serviciile pe care le vei achiziționa cât ești în străinătate.

Pregătește mașina de drum și plătește în rate pentru combustibil, reparații și revizii auto, asigurări de călătorie 

Ca să optimizezi bugetul de vacanță, aplică online pentru CardAvantaj și beneficiezi de discounturi, bonusuri și rate avantajoase la service-uri auto, magazine cu piese și accesorii auto moto ș.a.

Ca deținător de CardAvantaj poți să efectuezi controale și revizii la service auto în rate, ca să-ți pregătești mașina de drum fără cheltuieli mari și să ai siguranța că ajungi cu bine la destinație, pentru un concediu reușit. În plus, pentru asigurări de călătorie beneficiezi de oferte avantajoase și plăți eșalonate de până la 12 rate lunare

Folosește cardul de cumpărături pentru plăți în străinătate 

Cu ajutorul CardAvantaj ai la dispoziție multiple metode de plată online, pentru optimizarea bugetului de vacanță în străinătate. De fiecare dată când folosești CardAvantaj, un procent din sumele cheltuite se întoarce la tine ca bonus , pe care poți să-l folosești pentru noi cumpărături și plăți.

Poți să folosești cardul de cumpărături fără să plătești comisioane și fără să mai ai grija schimburilor valutare. Oriunde ai nevoie de plăți rapide și sigure, utilizezi CardAvantaj: la hoteluri sau pensiuni, moteluri sau campinguri, fast-food-uri și restaurante, magazine și buticuri de suveniruri, vizite la muzee și obiective turistice. Îl poți folosi inclusiv pentru cumpărături în rate la Duty Free, așa că shoppingul în concediu este mai convenabil ca oricând.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 32

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 50

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...

Cardurile de credit și asigurările de închirieri auto: ce trebuie să știi

13 Mar 2024 82

Vrei să pleci într-o călătorie de afaceri sau planifici o vacanță cu familia? Dacă te gândești să închiriezi o mașină, ca să beneficiezi de mobilitate la costuri optime, iată ce opți...

5 idei de cadouri pentru 8 Martie

05 Mar 2024 72

Primăvara ne aduce sărbători de tot felul, însă cea mai emoționantă este 8 Martie: Ziua Femeii, a Mamei, a Fiicei, a tuturor zâmbetelor feminine, care ne reamintesc faptul că frumusețea es...