Ceasuri în rate: accesorii de la branduri renumite prin CardAvantaj!

02 Aug 2023 213

Vrei să fii în pas cu moda și să te bucuri de cele mai elegante ceasuri și accesorii de lux, fără să-ți epuizezi bugetul? Ai la dispoziție o metodă simplă și eficientă: cardul de cumpărături în rate fără dobândă*. Iată cum să folosești CardAvantaj pentru achiziționarea gadgeturilor preferate, de la branduri renumite.

Ceasuri și accesorii de lux prin CardAvantaj

Fie că faci shopping online ori vizitezi malluri din București sau alte orașe din țară, ai acces la ceasuri în rate cu dobândă zero*. Alege ce-ți place din oferta magazinelor partenere CardAvantaj și urmărește campaniile active CardAvantaj, ca să beneficiezi de rate convenabile, plăți eșalonate, promoții atractive, discounturi generoase. Ceasuri clasice, modele în trend sau avangardiste, orice cauți găsești la B&B Collection, Splend Or, Kendra, Condor, Sevda. Garavelli, Cacharel, Be In Time. Adorri, Kultho, Watchshop, You & Me, Swarovski, Teilor, Frey Wille, Claire’s, Oxette, Chopard, Sevda Diamonds, Coriolan, Ceasmania.ro, Ceasurstore.ro, Criando.ro, Timemaniac.ro, Perfectbijoux.ro, Topwatch.ro, Luxurygifts.ro, Glambazaar.ro, bestwatch.ro, Swissclub.ro,  Crystaltime.ro, Galt Orologerie Elve, Horologer, Bytime,ro, Kultho Diamonds, Traser Gold, Longines, Breitling, Stil Diamonds, CityGold, Chronotitan.com,  ș.a.

Află cum să folosești  bonusul pe care-l primești ca posesor de CardAvantaj, la orice tranzacție comercială pe care o efectuezi prin cardul de cumpărături. Astfel ai acces la branduri de lux și poți să achiziționezi ceasuri premium, în condiții avantajoase. Ceasuri mecanice, ceasuri quartz, ceasuri cu mecanism automat, ceasuri sport, ceasuri elegante sau ceasuri casual - oricare este preferința ta, beneficiezi de rate fără dobândă* la ceasuri și accesorii de la branduri renumite.

Smartwatch-uri și brățări: gadgeturi performante prin CardAvantaj

Prin CardAvantaj ai la dispoziție zeci de modele de smartwatch în rate fără dobândă*, ca să te bucuri de tehnologie și de lux în același timp. Găsești în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj ceasuri inteligente și brățări de fitness de la Altex, Media Galaxy, Emag, F64, Orange, Telekom, Vodafone, Evomag, IT Galaxy, Germanos, Mobiup ș.a.

Bucură-te de gadget-uri în rate cu dobândă zero* prin CardAvantaj și alege modelele preferate de smartwatch casual, smartwatch elegant, smartwatch sport cu funcții de conectivitate și monitorizare. Astfel beneficiezi de lux și siguranță, prin purtarea unor ceasuri cu design deosebit și dotări speciale (alerte legate de starea de sănătate, securitate, GPS, control parental, reminders pentru business, telefon, email, SMS, cameră web ș.a.). 

Pasiunea ta este moda? Asortează la outfiturile preferate culorile ceasurilor, tipurile de brățară (textil, piele, oțel inoxidabil, materiale compozite, cauciuc, silicon etc.), forma cadranului (oval, rotundă, rectangulară, hexagonală). Acum poți să creezi propriile colecții de ceasuri și accesorii, pentru că stilul tău este unic, ca și tine.

Urmărește campaniile CardAvantaj și achiziționează ceasuri în rate*, accesorii și gadget-uri care să-ți îmbunătățească look-ul și stilul de viață. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 33

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 63

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 319

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3144

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...