Top 12 cele mai mari și populare malluri din București și nu numai

22 Feb 2023 22539

Vrei să mergi la shopping în mall, pentru că se apropie 1 Martie și te așteaptă cu reduceri la sute de articole? Îți prezentăm în continuare cele mai mari și mai populare malluri din București și din țară. 

1. București Mall

Primul mall din capitală oferă o gamă largă de produse și servicii, pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă*. O alegere excelentă, ales că acum beneficiezi și de oferta specială CardAvantaj Fidelio, cu extra beneficii.

2. Băneasa Shopping City

În drum spre aeroport, poți să mergi la cumpărături în Băneasa Shopping City, un mall cochet din București. Urmărește campaniile CardAvantaj ca să beneficiezi de rate cu dobândă zero* la produsele și serviciile preferate.

3. AFI Cotroceni

Cel mai mare mall din România este o destinație de shopping unde CardAvantaj îți oferă posibilitatea să cumperi în rate fără dobândă* sute de produse, de la cele mai cunoscute branduri. Învață cum să folosești un card contactless, AFI Cotroceni este locul potrivit pentru plăți inteligente.

4. Mega Mall

Lângă Arena Națională din București ai Mega Mall, pentru shopping trendy. Găsești o gamă largă de articole, inclusiv haine pentru jogging, ca să urmezi un stil de viață sportiv. 

5. Promenada Mall

Dacă ești în zona de nord a Capitalei, programează o sesiune de cumpărături la Promenada Mall, în stil urban și fresh. Divertismentul este inclus, plus o panoramă spectaculoasă asupra orașului. 

6. Plaza România

Un alt mall bucureștean unde poți să utilizezi CardAvantaj Fidelio este Plaza România, așa că mergi la o tură de cumpărături și nu uita să verifici opțiunile de cashback, pentru shopping eficient, de fiecare dată.

7. ParkLake Shopping Center

Bucură-te de natură alături de familie, într-un mall situat lângă parcul și lacul Titan din București. Ai multe facilități de shopping modern, așa că alege ce-ți place din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj de la ParkLake.

8. Veranda Mall

Poți să faci shopping în zona Obor din Capitală la Veranda Mall, accesibil și cu activități recreative diverse. Economisești bani și în același timp cumperi ce ai nevoie pentru tine și familia ta.

9. Iulius Mall Timișoara 

Zona de vest a țării are ca reper comercial Iulius Mall din Timișoara, o vastă zonă de retail, cu opțiuni variate de shopping. Verifică sumele din bonus CardAvantaj și cumpără la prețuri atractive articolele preferate.

10. Palas Mall Iasi

În Moldova găsești Palas Mall Iași, un hub de retail cu tradiție, primul mall din afara capitalei și cel dintâi ansamblu urbanistic multifuncțional. Este un loc unde poți să folosești CardAvantaj pentru shopping în rate cu dobândă zero*. 

11. Iulius Mall Cluj

Al treilea mall din rețeaua regională Iulius Mall se află la Cluj-Napoca. Te așteaptă aici   un larg portofoliu de branduri și opțiuni de recreere, chiar lângă Iulius Parc. Activează CardAvantaj și mergi la cumpărături alături de cei dragi.

12. AFI Brașov

Din topul cu cele mai populare malluri românești nu putea lipsi Brașovul. Dacă ești în drum spre munte, poți să-ți iei echipament de schi de la AFI Brașov, locul perfect pentru shopping în orașul de sub Tâmpa.

Călătorești prin țară sau locuiești într-unul dintre orașele menționate? Aplică pentru CardAvantaj și bucură-te de cumpărături în rate fără dobândă*, la magazinele din cele mai mari malluri românești.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 33

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 65

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 98

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 119

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...