Cum te echipezi ca să alergi iarna afară

15 Dec 2022 104

Sezonul hibernal este perioada Sărbătorilor și a vacanței de la final de an, când te relaxezi și îți încarci bateriile pentru noi activități. Dar nu trebuie să neglijezi mișcarea în aer liber, ca să ai o stare fizică bună și un tonus excelent. Nu te speria de vremea de afară! Dacă te echipezi adecvat, joggingul pe timp de iarnă reprezintă o opțiune excelentă pentru sport și sănătate. Iată care sunt principalele pregătiri pentru alergarea prin zăpadă.

Alege echipament sportiv special pentru jogging de iarnă

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să achiziționezi echipamentul sportiv de care ai nevoie în sezonul rece. Alege îmbrăcăminte din materiale speciale, termorezistente și impermeabile, ca să te simți confortabil și să nu răcești, din cauza umezelii și a temperaturilor scăzute. Optează pentru încălțăminte sport cu talpă antiaderentă și calapod ergonomic. Astfel vei alerga în voie, fără să riști alunecări, accidentări și alte probleme specifice sezonului hibernal, care aduce polei, gheață și zăpadă.

Nu te îngrijora din cauza costurilor pe care le implică aceste achiziții. Prin CardAvantaj poți să faci cumpărături în rate la Decathlon, Word Class, Adidas, Dream Sports, Himalaya, Sport Vision, Buzz, Wintermag, Running Shop, Under Armour și ai rate fara dobândă* la sute de produse din gama de articole sportive, hobby și recreaționale.

Urmărește campaniile active pe site sau pe aplicația mobilă AVANTAJ2go și află cum să iei cadouri de Sărbători cu CardAvantaj, pentru amatorii de sport din familia ta sau pentru prietenii care îndrăgesc mișcarea în aer liber pe timp de iarnă.

Pune în bagajul de vacanță încălțăminte și îmbrăcăminte de alergare 

Dacă pleci într-o vacanță în străinătate, ia cu tine în valiză și echipamentul de sport. 
Alege modele compacte de echipamente sportive, ca să încapă în bagaj și să le poți transporta ușor către destinația de vacanță. Creează un set complet de încălțăminte pentru alergare pe timp de iarnă, folosește bonusul de pe CardAvantaj pentru achiziții eficiente, în cele mai bune condiții.

Astfel poți să achiziționezi diverse modele din gama profesională de pantofi pentru jogging pe teren dificil, disponibile în oferta magazinelor de specialitate din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Completează echipamentul de alergare pe timp de iarnă cu următoarele articole: tricou cu mâneci, jachetă waterproof, colanți pentru jogging hibernal, mănuși, protecție pentru gât, ochelari, soluții de protecție solară, șosete pentru alergare, realizate din țesături care nu rețin umezeala. 

Asigură-te că ai cumpărat toate articolele necesare pentru echipamentul tău de iarnă pentru alergare în aer liber! Alege inspirat și folosește metode eficiente de plată, de exemplu cardul de cumpărături în rate fără dobândă*, ca să te bucuri de hobby-ul tău, în cele mai bune condiții de siguranță și calitate, la prețuri convenabile.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Tranzacțiile online: cum au loc și sfaturi pentru siguranța ta

06 Jan 2023 64

Vrei să utilizezi telefon, tabletă, laptop sau PC pentru tranzacții online, ca să economisești timp și să faci shopping rapid și comod? Ai la dispoziție diverse metode de plată online, iar ca să te as...

Echipamentul de schi: ce trebuie să conțină și de unde să-l cumperi

10 Jan 2023 29

Îți plac sporturile de iarnă și mergi la schi încă de la prima zăpadă? Dacă te numeri printre pasionații pârtiilor albe, îți prezentăm în continuare cele mai importante d...

Idei de ținute pentru Revelion 2023: ce alegi și cum să te încadrezi în buget

22 Dec 2022 60

Ai avut cheltuieli tot anul și te gândești cum să-ți gestionezi bugetul de Sărbători, ca să-ți ajungă pentru cadouri, decorațiuni, masa de Crăciun, poate chiar să-ți cumperi ceva nou în ca...

Cum te echipezi ca să alergi iarna afară

15 Dec 2022 104

Sezonul hibernal este perioada Sărbătorilor și a vacanței de la final de an, când te relaxezi și îți încarci bateriile pentru noi activități. Dar nu trebuie să neglijezi mișcarea &ic...