Cum te echipezi ca să alergi iarna afară

15 Dec 2022 2963

Sezonul hibernal este perioada Sărbătorilor și a vacanței de la final de an, când te relaxezi și îți încarci bateriile pentru noi activități. Dar nu trebuie să neglijezi mișcarea în aer liber, ca să ai o stare fizică bună și un tonus excelent. Nu te speria de vremea de afară! Dacă te echipezi adecvat, joggingul pe timp de iarnă reprezintă o opțiune excelentă pentru sport și sănătate. Iată care sunt principalele pregătiri pentru alergarea prin zăpadă.

Alege echipament sportiv special pentru jogging de iarnă

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să achiziționezi echipamentul sportiv de care ai nevoie în sezonul rece. Alege îmbrăcăminte din materiale speciale, termorezistente și impermeabile, ca să te simți confortabil și să nu răcești, din cauza umezelii și a temperaturilor scăzute. Optează pentru încălțăminte sport cu talpă antiaderentă și calapod ergonomic. Astfel vei alerga în voie, fără să riști alunecări, accidentări și alte probleme specifice sezonului hibernal, care aduce polei, gheață și zăpadă.

Nu te îngrijora din cauza costurilor pe care le implică aceste achiziții. Prin CardAvantaj poți să faci cumpărături în rate la Decathlon, Word Class, Adidas, Dream Sports, Himalaya, Sport Vision, Buzz, Wintermag, Running Shop, Under Armour și ai rate fara dobândă* la sute de produse din gama de articole sportive, hobby și recreaționale.

Urmărește campaniile active pe site sau pe aplicația mobilă AVANTAJ2go și află cum să iei cadouri de Sărbători cu CardAvantaj, pentru amatorii de sport din familia ta sau pentru prietenii care îndrăgesc mișcarea în aer liber pe timp de iarnă.

Pune în bagajul de vacanță încălțăminte și îmbrăcăminte de alergare 

Dacă pleci într-o vacanță în străinătate, ia cu tine în valiză și echipamentul de sport. 
Alege modele compacte de echipamente sportive, ca să încapă în bagaj și să le poți transporta ușor către destinația de vacanță. Creează un set complet de încălțăminte pentru alergare pe timp de iarnă, folosește bonusul de pe CardAvantaj pentru achiziții eficiente, în cele mai bune condiții.

Astfel poți să achiziționezi diverse modele din gama profesională de pantofi pentru jogging pe teren dificil, disponibile în oferta magazinelor de specialitate din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Completează echipamentul de alergare pe timp de iarnă cu următoarele articole: tricou cu mâneci, jachetă waterproof, colanți pentru jogging hibernal, mănuși, protecție pentru gât, ochelari, soluții de protecție solară, șosete pentru alergare, realizate din țesături care nu rețin umezeala. 

Asigură-te că ai cumpărat toate articolele necesare pentru echipamentul tău de iarnă pentru alergare în aer liber! Alege inspirat și folosește metode eficiente de plată, de exemplu cardul de cumpărături în rate fără dobândă*, ca să te bucuri de hobby-ul tău, în cele mai bune condiții de siguranță și calitate, la prețuri convenabile.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum păstrezi motivația pentru sport: 7 trucuri eficiente

07 Jun 2024 58

Sportul nu este doar despre a-ți menține corpul în formă, ci poate întreține mintea și starea de bine. Într-o lume agitată, găsirea motivației pentru a te angaja în activitate...

3 tipuri de filme noi pe care să le vezi la cinema plătind în rate

05 Jun 2024 52

Cinematografia, considerată cea de-a șaptea artă, este prima în topul preferințelor, pentru oameni de toate vârstele. Filmele au mai mult farmec dacă le vizionezi în sala de cinema,...

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 100

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 83

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...