Echipamentul de schi: ce trebuie să conțină și de unde să-l cumperi

10 Jan 2023 2560

Îți plac sporturile de iarnă și mergi la schi încă de la prima zăpadă? Dacă te numeri printre pasionații pârtiilor albe, îți prezentăm în continuare cele mai importante detalii despre ce trebuie să conțină un echipament de schi și de unde să-l cumperi avantajos, la prețuri accesibile și prin modalități de plată convenabile. 

Ce conține un echipament de schi complet

Fie că te pregătești pentru cumpărături de Sărbători sau pleci la munte într-o vacanță în străinătate, trebuie să știi ce să achiziționezi ca să ai un echipament de schi adecvat. Alege schiuri în funcție de nivelul tău de pregătire și de tipul de zăpadă pe care urmează să schiezi. Dacă ești la început, alege schiuri all-mountain, pentru că vei avea stabilitate pe pârtie și ușurință în manevre.

Caută schiuri pentru intermediari sau avansați pe site-urile de specialitate și la magazinele de articole sportive. Verifică specificațiile produselor și solicită garanție la seturile de schiuri pe care le alegi pentru vacanța de iarnă.

După achiziționarea schiurilor trebuie să te preocupi de clăpari, care sunt mai mult decât simple încălțări de munte. Alege modele ergonomice, potrivite pentru alunecarea în siguranță și purtare confortabilă, cu protejarea gleznelor și asigurarea flexibilității necesare coborârilor pe pârtie. Completează echipamentul de schi cu elementele de protecție: cagula de schi, ochelarii de schi și casca de protecție. 

Este important să porți îmbrăcăminte pentru schi realizată din materiale impermeabile, formate din mai multe straturi, ca să-ți țină de cald și în același timp să te apere de umezeală. Poartă lenjerie termoactivă, peste care să pui jacheta de schi și pantalonii de schi, care este bine să aibă culori vii, ca să fie vizibile pe pârtie.

De unde să cumperi echipament de schi în condiții avantajoase 

Echipamentul de schi trebuie să fie rezistent, ca să eviți accidentările și să te bucuri pe deplin de hobby-ul tău, în fiecare iarnă. De aceea se recomandă să nu faci compromisuri în ceea ce privește calitatea articolelor sportive.

Află cum poți obține un card de cumpărături și achiziționează componentele din echipamentul de schi în rate fără dobândă*, de la magazinele de articole sportive, hobby și activități recreaționale. Poți să faci shopping online sau să mergi în magazine fizice, ca să selectezi modelele preferate și să probezi articolele de îmbrăcăminte pentru schi.

Găsești în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj cele mai renumite branduri de echipament sportiv, ca să alegi ce-ți place. Ai la dispoziție metode de plată online și în magazinele fizice , ce-ți asigură achiziții rapide, la prețuri excelente și în condiții avantajoase de plată cu dobândă zero* la sute de produse pentru schi și alte sporturi de iarnă.

Beneficiezi de cumpărături în rate la Decathlon, Himalaya, Dream Sports, Sport Vision, Buzz, Wintermag, Under Armour. Prin opțiunea de cashback și prin bonus CardAvantaj, de câte ori cumperi din magazinele partenere Cardavantaj, realizezi o investiție profitabilă.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 44

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 100

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 342

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3150

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...