3 sfaturi pentru achiziționarea unui frigider în rate

22 Jan 2024 4410

Te-ai mutat în casă nouă și vrei să cumperi electronice, electrocasnice și alte echipamente necesare în viața de zi cu zi? Sau renovezi locuința și vrei să faci un upgrade tehnologic la combina frigorifică pe care o ai de mulți ani? Află în continuare cele mai bune sfaturi pentru achiziționarea unui frigider în rate, la cel mai bun raport calitate-preț.  

Stabilește bugetul disponibil pentru achiziționarea unui frigider în rate

Alegerea unui frigider nu este o sarcină ușoară, având în vedere diversitatea de modele, mărci și funcționalități disponibile pe piață. Înainte de a începe căutarea, este esențial să îți stabilești o limită de buget. Astfel filtrezi opțiunile care sunt în afara posibilităților tale financiare și te concentrezi pe modelele pe care ți le poți permite. În general, prețul unui frigider pentru uz casnic variază între 1000 și 5000 de lei, în funcție de brand și funcționalități. Ia în considerare detaliile financiare, ca să cumperi frigider în rate și să economisești bani pe termen lung.

Identifică nevoile specifice pentru alegerea unui model de frigider în rate

După ce ți-ai stabilit bugetul, următorul pas este identificarea nevoilor specifice. De exemplu, dacă ai o familie mare, vă trebuie un frigider cu spațiu generos de depozitare. Dacă gătești mult și folosești ingrediente congelate, un frigider cu un compartiment de congelare mare reprezintă o alegere excelentă. În funcție de aceste nevoi, poți opta între frigidere standard, side-by-side sau frigidere cu congelator inferior.

În procesul de alegere a frigiderului, este important să compari diferitele modele disponibile pe piață. Acest lucru implică nu doar compararea prețurilor, ci și analiza caracteristicilor precum eficiența energetică, calitatea materialelor și funcționalitățile suplimentare (NoFrost, AeroFlow, HarvestFresh, congelare rapidă, MaxStore, rafturi Safety Glass ajustabile ș.a.). Modelele cu eficiență energetică ridicată, deși pot fi mai scumpe la achiziție, aduc economii semnificative pe termen lung.

Nu uita să iei în considerare costurile de întreținere și consumul de energie. Un frigider cu un consum mare de energie înseamnă costuri de întreținere mai mari, chiar dacă prețul de achiziție a fost mai mic. Frigiderele cu o clasă energetică superioară pot economisi până la 50% din consumul de energie în comparație cu cele de clasă inferioară.

Profită de cele mai avantajoase oferte de frigidere în rate

În procesul de achiziționare a unui frigider în rate, este important să afli și să compari ofertele disponibile pe piață. Verifică promoțiile din magazine de electronice și electrocasnice, atât magazine fizice, cât și online. Optează pentru frigidere în rate fără dobândă*, ca să faci economii pe termen lung și să te bucuri de cele mai bune modele de frigidere, în condiții avantajoase de plată.

Folosește mijloace de plată inteligente, de exemplu un card de cumpărături CardAvantaj. Beneficiezi de rate fara dobanda, shopping rapid prin tehnologia Contactless, zero lei taxă de emitere, perioadă de grație de până la 45 de zile fără dobândă pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate). Activează-ți cardul și cumpără electrocasnice în rate cu dobândă zero*, de la retailerii din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj: Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco, Evomag, ITGalaxy, Samsung, AVstore, Flanco.ro, Dwyn.ro ș.a.


 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 7

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 43

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 81

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 116

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...