3 sfaturi pentru achiziționarea unui frigider în rate

22 Jan 2024 4356

Te-ai mutat în casă nouă și vrei să cumperi electronice, electrocasnice și alte echipamente necesare în viața de zi cu zi? Sau renovezi locuința și vrei să faci un upgrade tehnologic la combina frigorifică pe care o ai de mulți ani? Află în continuare cele mai bune sfaturi pentru achiziționarea unui frigider în rate, la cel mai bun raport calitate-preț.  

Stabilește bugetul disponibil pentru achiziționarea unui frigider în rate

Alegerea unui frigider nu este o sarcină ușoară, având în vedere diversitatea de modele, mărci și funcționalități disponibile pe piață. Înainte de a începe căutarea, este esențial să îți stabilești o limită de buget. Astfel filtrezi opțiunile care sunt în afara posibilităților tale financiare și te concentrezi pe modelele pe care ți le poți permite. În general, prețul unui frigider pentru uz casnic variază între 1000 și 5000 de lei, în funcție de brand și funcționalități. Ia în considerare detaliile financiare, ca să cumperi frigider în rate și să economisești bani pe termen lung.

Identifică nevoile specifice pentru alegerea unui model de frigider în rate

După ce ți-ai stabilit bugetul, următorul pas este identificarea nevoilor specifice. De exemplu, dacă ai o familie mare, vă trebuie un frigider cu spațiu generos de depozitare. Dacă gătești mult și folosești ingrediente congelate, un frigider cu un compartiment de congelare mare reprezintă o alegere excelentă. În funcție de aceste nevoi, poți opta între frigidere standard, side-by-side sau frigidere cu congelator inferior.

În procesul de alegere a frigiderului, este important să compari diferitele modele disponibile pe piață. Acest lucru implică nu doar compararea prețurilor, ci și analiza caracteristicilor precum eficiența energetică, calitatea materialelor și funcționalitățile suplimentare (NoFrost, AeroFlow, HarvestFresh, congelare rapidă, MaxStore, rafturi Safety Glass ajustabile ș.a.). Modelele cu eficiență energetică ridicată, deși pot fi mai scumpe la achiziție, aduc economii semnificative pe termen lung.

Nu uita să iei în considerare costurile de întreținere și consumul de energie. Un frigider cu un consum mare de energie înseamnă costuri de întreținere mai mari, chiar dacă prețul de achiziție a fost mai mic. Frigiderele cu o clasă energetică superioară pot economisi până la 50% din consumul de energie în comparație cu cele de clasă inferioară.

Profită de cele mai avantajoase oferte de frigidere în rate

În procesul de achiziționare a unui frigider în rate, este important să afli și să compari ofertele disponibile pe piață. Verifică promoțiile din magazine de electronice și electrocasnice, atât magazine fizice, cât și online. Optează pentru frigidere în rate fără dobândă*, ca să faci economii pe termen lung și să te bucuri de cele mai bune modele de frigidere, în condiții avantajoase de plată.

Folosește mijloace de plată inteligente, de exemplu un card de cumpărături CardAvantaj. Beneficiezi de rate fara dobanda, shopping rapid prin tehnologia Contactless, zero lei taxă de emitere, perioadă de grație de până la 45 de zile fără dobândă pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate). Activează-ți cardul și cumpără electrocasnice în rate cu dobândă zero*, de la retailerii din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj: Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco, Evomag, ITGalaxy, Samsung, AVstore, Flanco.ro, Dwyn.ro ș.a.


 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 48

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 53

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 46

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 127

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...