Frigider în rate: ce avantaje îți aduce această variantă de achiziție

18 Oct 2022 1266

Te-ai mutat de curând sau îți renovezi locuința și vrei să schimbi mobilierul de bucătărie, ca să înlocuiești piesele existente cu modele noi, mai performante. O idee excelentă este să cumperi electrocasnice în rate, pentru o administrare mai bună a bugetului familiei și posibilitatea de a alege cele mai bune modele disponibile pe piață.

Iată ce trebuie să faci atunci când vrei să achiziționezi un frigider în rate și ce avantaje ai dacă alegi această modalitate de cumpărare a combinei frigorifice de acasă.

Cum poți să cumperi un frigider în rate

Achiziționează un card de cumpărături în rate fără dobândă*, așa cum este CardAvantaj și activează-l pentru shopping rapid și convenabil, atât din magazine fizice, cât și din magazine online.

Urmează instrucțiunile de pe site și află cum să faci cumpărături în rate fără dobândă*, ca să-ți iei gadgeturi în rate pentru casă, mobilă în rate, inclusiv aparate electronice și electrocasnice precum frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice și dispozitive de refrigerare.

Poți să utilizezi cardul de cumpărături ca să iei materiale de construcții în rate, dacă este nevoie de retușuri după instalarea frigiderului și a celorlalte obiecte din bucătărie (aragaz, hotă, blat de lucru, masă, cuptor, chiuvetă, mașină de spălat vase ș.a.). Astfel vei putea instala frigiderul pentru folosință îndelungată, fără să-l mai muți pentru montarea mobilierului de bucătărie.

Cum să alegi cel mai bun frigider în rate

Ai la dispoziție lista cu magazine partenere CardAvantaj, ca să alegi cea mai convenabilă ofertă de frigidere. Ia în considerare criteriile de calitate și stabilește-ți un buget estimativ pentru această achiziție utilă în viața de zi cu zi a familiei.

Optează pentru frigidere cu design modern, netede la atingere și silențioase în utilizare. Verifică să aibă uși care să reziste la peste 300000 de deschideri și închideri, ventilatoare cu motoare fiabile și sistem de răcire Less Frost. Astfel frigiderul va avea un consum optim de energie, răcirea va fi uniformă și eficientă, vei dezgheța congelatorul mult mai rar, iar opțiunea de congelare rapidă te va ajuta la organizarea muncii în bucătărie.

Alege frigidere cu uși reversibile, lumină LED, compartimentare flexibilă și opțiuni multiple de aranjare a alimentelor în funcție de perisabilitate, utilizare frecventă, menținerea calităților nutritive ale produselor pentru o perioadă mai îndelungată. Astfel vei beneficia de refrigerarea alimentelor fără mirosuri, băuturi înghețate ori cutii de carton cu urme de condens.

Ce avantaje ai când cumperi frigiderul în rate fără dobândă*

Achiziționarea unui frigider în rate fără dobândă* îți oferă avantajul eșalonării plăților pe care le ai de făcut pentru achitarea produsului cumpărat. Astfel îți organizezi mai bine bugetul și poți să planifici pe termen lung cheltuielile importante pentru familie și gospodărie.

Când cumperi un frigider în rate fără dobândă* de la magazinele partenere CardAvantaj beneficiezi de bonus CardAvantaj, adică o parte din banii cheltuiți se întorc la tine pe card, pentru noi achiziții și cumpărături de produse și servicii. 

Achiziționează în rate frigiderul preferat și totodată beneficiezi de campanii promoționale CardAvantaj, pe care magazinele partenere și Credit Europe Bank le organizează permanent pentru clienții lor posesori de CardAvantaj.

Află ce poți să cumperi cu cardul de cumpărături CardAvantaj și achiziționează produse în rate fără dobândă, ca să ai tot ce-ți trebuie în locuință, fără cheltuieli mari și fără eforturi financiare deosebite.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 51

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 82

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 44

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 85

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...