5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 294

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai bune festivaluri organizate în vara anului 2024, la noi în țară. Planifică din timp vacanța și cumpără inteligent tot ce-ți trebuie pentru distracție și relaxare pe ritmurile antrenante ale muzicii bune!

Coldplay Days - București, 12-13 iunie 2024

După ani de așteptare, fanii celebrei trupe rock au ocazia să fredoneze refrenele preferate, la concertele organizate pe Arena Națională din București. Turneul mondial „Music Of The Spheres” îi aduce pe britanicii de la Coldplay în fața unui public entuziast, gata să cânte pe mii de voci hituri precum Yellow, Fix You, Paradise, Speed of Sound, The Scientist, Viva La Vida.

Așadar, evenimentele muzicale ale verii debutează cu două concerte pentru toate vârstele. Faimoșii Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe) vor face un show de zile mari, fii pe fază!

Neversea - Constanța, 4-7 iulie 2024

Festivalul Neversea are loc în Constanța, pe plaja Modern și s-a impus în peisajul festivalurilor din România printr-un format original, ca o mini vacanță. Începând din 2017, Neversea a reușit să atragă un public divers și entuziast. Experiența unică oferită de acest festival pe plajă, cu concerte ce se desfășoară non-stop, de la răsărit până la apus atrage anual peste 60.000 de participanți. 

Vei avea nevoie de outfituri trendy, în ton cu atmosfera festivalului. Ca să te încadrezi în buget, folosește un card de cumpărături în rate fără dobândă* și achiziționează îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii din magazine de bijuterii, beauty, modă. Găsești articolele preferate la cei mai buni retaileri din domeniu, parteneri în rețeaua CardAvantaj, cu peste 9500 de magazine fizice și online (H&M, Mango, Various Brands, Musette, Anna Cori, Otter, Tezyo, ALDO, Kenvelo, PNK Casual ș.a.).  

Electric Castle - Cluj-Napoca, 17-21 iulie 2024

Electric Castle este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România și reprezintă o experiență unică ce combină muzica, arta și tehnologia. Lansat în 2013, festivalul se desfășoară în fiecare vară la Castelul Banffy din Bonțida, lângă Cluj-Napoca, fiind un eveniment muzical care a atras rapid atenția la nivel internațional. Conceptul său unic constă în combinarea de genuri muzicale diferite cu instalații de artă și tehnologie, într-un cadru istoric impresionant. 

Line-up-ul pentru ediția din 2024 promite o mare diversitate, cu artiști de renume din muzica electronică, rock, hip-hop și reggae. Achiziționează din timp biletele la festival și pregătește-te pentru momente memorabile, alături de muzicieni, artiști vizuali, actori și performeri din toată lumea.

ARTMania Festival - Sibiu, 26-28 iulie 2024

Inaugurat în 2006, festivalul a devenit rapid un punct de referință în comunitatea muzicală, pentru iubitorii de rock și metal, dar și pentru cei pasionați de artă și cultură. ARTMAnia se desfășoară în Piața Mare, un loc încărcat de istorie și de semnificație culturală, care adaugă un farmec aparte evenimentului.

Printre trupele așteptate să urce pe scenă în vara lui 2024 sunt nume celebre, ca Dream Theater și Nightwish, dar și artiști emergenți, precum Cellar Darling. De la ateliere de artă și proiecții de filme, la târguri de artizanat și tururi ghidate ale orașului, festivalul reprezintă mai mult decât o serie de concerte, oferă o adevărată experiență culturală și socială.

Ca să te bucuri de mobilitate și să scapi de grija plăților prin card de credit, poți să utilizezi un card virtual. Astfel, beneficiezi de un instrument inteligent de plată, imposibil de rătăci, prietenos cu natura și care îți asigură plăți anonimizate.

UNTOLD - Cluj-Napoca, 1-4 august 2024

De la prima ediție, în 2015, festivalul a crescut în popularitate și atrage anual sute de mii de spectatori din întreaga lume. Momentul memorabil care a pus UNTOLD pe harta festivalurilor internaționale a fost în 2017, când a primit premiul pentru „Cel mai bun festival major", la European Festival Awards. Line-up-ul ediției 2024 promite să fie unul impresionant. Sub lumina reflectoarelor vor urca trupe și artiști renumiți la nivel internațional. Muzica electronică, ritmurile pop și rock vor domina scenele, iar printre cei mai așteptați artiști se numără David Guetta, Martin Garrix și Imagine Dragons.

Experiența la festivalul UNTOLD este unică. Atmosfera electrică, muzica de calitate, locațiile pitorești ale Clujului, dar și facilitățile oferite de organizatori (zonele de camping, foodcourt, relaxare) transformă UNTOLD într-o aventură de neuitat. În plus, poți să participi la ateliere de artă, proiecții de filme și târguri de produse handmade, pentru distracție la superlativ. 

Dacă ai în plan să participi la ediția din 2024 a festivalului, ar trebui să știi că biletele se pun în vânzare cu mult timp înainte și se epuizează rapid. Există mai multe opțiuni de cazare: camping, hoteluri, pensiuni, hosteluri, apartamente. Folosește-ți cardul de credit cu dobândă zero* CardAvantaj și achiziționează călătorii în rate, pachete turistice, combustibili în rate - tot ce ai nevoie ca să te simți excelent la UNTOLD, fără să-ți epuizezi bugetul de vacanță. 

Alege evenimentele preferate și distrează-te pe ritmuri antrenante, la festivalurile muzicale din vara lui 2024! Cu ajutorul cardului de cumpărături în rate fără dobândă* CardAvantaj, vei avea posibilitatea să fredonezi și tu refrenele celebre ale trupei Coldplay sau ale artiștilor de la Neversea, Electric Castle, ARTMania ori UNTOLD. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 17

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 24

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 20

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 99

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...