Călătorii în rate: cum să le planifici fără să simți presiunea financiară

07 Nov 2023 312

Visezi deja la următoarea vacanță sau vrei să pleci într-un weekend prelungit, să-ți încarci bateriile pentru o nouă perioadă de activități intense? Bugetul nu trebuie să fie o problemă. Îți prezentăm în continuare cum să planifici următoarele călătorii în rate, iar singura ta grijă să fie alegerea celor mai interesante itinerarii și destinații turistice.

Ce beneficii ai când cumperi călătorii în rate

Călătoriile în rate îți permit împărțirea costului total al unei călătorii în mai multe plăți, ceea ce reduce presiunea financiară. Această opțiune îți oferă flexibilitatea de a te bucura de experiențe de călătorie mai scumpe sau mai complexe, pentru că îți gestionezi mai bine bugetul personal. Poți să planifici mai eficient vacanțele și excursiile, fără ca celelalte achiziții pentru casă și familie să fie afectate.

Fie că alegi vacanța pe cont propriu sau prin agenție de turism, poți să călătorești fără să simți presiunea financiară ce poate să strice un concediu sau un weekend de relaxare.

Cum să alegi cele mai bune oferte de călătorii cu plata în rate 

Analizează costurile totale ale călătoriei și vezi dacă există comisioane, taxe de administrare sau dobânzi suplimentare. Citește cu atenție termenii și condițiile ofertelor de călătorii cu plata în rate. Alege ofertele de vacanțe și călătorii în rate fără dobândă*, disponibile la agențiile de turism partenere CardAvantaj,  ca să beneficiezi pe deplin de avantajele acestei modalități de achiziționare a serviciilor turistice și de ospitalitate.

Optează pentru mijloace inteligente de plată, precum CardAvantaj, care-ți pun la dispoziție produse și servicii în peste 9500 de locații partenere, din toată țara. Ai acces la shopping online sau în magazine fizice, așa cum îți place. Poți să achiziționezi vacanțe în rate cu dobândă zero*, dar și asigurări de călătorie în rate fără dobândă*, cazare la diferite hoteluri, pensiuni. Poți să cumperi combustibili în rate, echipament sportiv, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, gadgeturi, electronice și IT&C, toate în rate fără dobândă*.

Organizează-te eficient, de la A la Z: chiar de la achiziționarea unor bilete de avion în rate poți să faci economii la bugetul de vacanță și îți rămân suficienți bani pentru distracție și shopping în timpul călătoriilor alături de familie și prieteni. Află toate beneficiile pe care ți le oferă acest card de cumpărături în rate cu dobândă zero* și descoperă opțiunile flexibile pe care le ai când utilizezi CardAvantaj: aplicație mobilă AVANTAJ2go, plăți 3D Secure, bonus înapoi pe card pentru orice tip de tranzacție efectuată în țară sau în străinătate, atât tranzacție comercială, cât și retragere de numerar de la ATM.

Gestionezi mai eficient și mai sigur bugetul de vacanță, oriunde vrei să călătorești în rate. Ia cu tine CardAvantaj, mai ales că-l ai disponibil și sub formă de CardAvantaj Virtual, sau poți să-l înrolezi în Google Pay ori Apple Pay pentru plăti online. Începe să-ți faci bagajele, te așteaptă călătorii în rate la un click distanță, cu eforturi financiare minime și beneficii maxime!


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 42

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 99

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 339

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3149

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...