Alimentarea mașinii: 3 sfaturi utile pentru echilibrul bugetului tău

29 Nov 2022 768

Te preocupă scumpirile din ultima vreme și vrei să știi cum să economisești bani, fără să renunți la stilul tău de viață? Îți prezentăm în continuare cele mai bune metode de organizare a bugetului. 

Compară prețurile la combustibili afișate în stațiile de alimentare de la diferiți comercianți

Ai la dispoziție multe benzinării, atât în oraș, cât și pe autostradă sau în zonele metropolitane. Verifică prețurile de fiecare dată când vrei să alimentezi mașina cu benzină sau motorină. Vei observa diferențe între ofertele de la producători, distribuitori și comercianți de combustibili.

Alege cel mai bun raport între calitate și preț, pentru că fiecare leu economisit contează, mai ales când faci plinul. Este recomandată prudența în cheltuirea banilor, dar trebuie să ai în vedere și sortimentele de combustibil pe care le alegi pentru mașina ta, ca să nu ai probleme ulterior în trafic sau chiar să te confrunți cu defecțiuni ale motorului.

Ca să ai control deplin asupra achizițiilor de benzină sau motorină, aplica pentru un card de credit online, achită simplu și rapid, fără grija banilor lichizi. Astfel poți să vezi și istoricul plăților, ca să compari sumele pe care le aloci lunar pentru alimentarea mașinii. Estimezi cheltuielile viitoare și ai control pe termen lung asupra bugetului tău.

Alege combustibili de calitate, conform specificațiilor pentru marca de mașină pe care o conduci

Ai reținut că este important aspectul calitativ, dar nu este de ajuns să alegi superficial un sortiment sau altul din gama listată la pompele din benzinării. Citește cu atenție instrucțiunile din cartea mașinii, respectă recomandările specialiștilor din industria auto și alimentează doar cu acei combustibili premium potriviți pentru marca de autovehicul pe care îl deții.

Optează pentru benzină sau motorină de calitate, conform specificatiilor tehnice ale motorului. Ia în considerare și celelalte echipamente importante pentru funcționarea adecvată a mașinii. De fiecare dată când faci plinul, verifică uleiurile, lichidele și celelalte consumabile esențiale pentru funcționarea în parametri a automobilului tău.

Cumpără benzină și motorină prin metode eficiente de plată

Folosește inteligent metodele de plată pe care le ai la dispoziție. Utilizează carduri de cumpărături în rate fără dobândă*, plătește cu card contactless și bucură-te de toate beneficiile pe care le ai ca posesor de CardAvantaj. Află cum să folosești bonusul de pe cardul de cumpărături sau cashback-ul, pentru reduceri atractive la produse și servicii din domeniul auto-moto-sport, oferite în rețeaua de magazine partenere.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 33

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 65

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 98

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 119

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...