Vacanța cu agenție de turism sau pe cont propriu - ce este mai avantajos pentru buzunarul tău?

11 Jul 2023 509

Planificarea unei vacanțe poate fi o adevărată provocare, pentru că trebuie să fie interesantă, diversă, pe placul tuturor din familie și la un buget convenabil. Ai de ales între colaborarea cu o agenție de turism și organizarea pe cont propriu a concediului. Iată care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni și cum să organizezi o vacanță în străinătate sau în România, la un raport optim calitate-preț.

Vacanța prin agenție de turism sau pe cont propriu - avantaje și dezavantaje

Când organizezi o vacanță pe cont propriu ai flexibilitate, îți adaptezi itinerariul în funcție de preferințele și nevoile personale, fără a depinde de un program prestabilit de agenția de turism. Beneficiezi de o experiență personalizată, dar acest lucru implică un efort de planificare și riscuri legate de siguranța rezervărilor, costul cazării, lipsa unor servicii incluse. Colaborarea cu o agenție de turism te ajută să rezolvi aceste probleme, deoarece ai asistență de specialitate, ghid turistic, servicii auxiliare și excursii organizate. Nu-ți mai faci griji cu achiziționarea biletelor de avion, iar transferul de la aeroport la hotel este inclus în prețul vacanței. Trebuie să evaluezi realist plusurile și minusurile ambelor variante, ca să alegi cea mai bună opțiune pentru concediu în România sau în străinătate, sejur în stațiuni turistice, city-break, vacanță de relaxare, vacanță activă, vacanță în familie sau sejur romantic.

Planifică vacanța ca să fie avantajos pentru buzunarul tău 

Alege perioada potrivită pentru a evita sezonul de vârf și prețurile ridicate ale cazării și transportului. De asemenea, este bine să te informezi în avans despre evenimente sau sărbători locale care ar putea influența disponibilitatea și costurile. Optează pentru modalități inteligente de plată a vacanței, de exemplu prin CardAvantaj, cardul tău de cumpărături care te ajută să achiți pachetele turistice în rate fără dobândă*. Vezi care sunt ofertele la diferite agenții de turism din rețeaua de parteneri CardAvantaj și urmărește campaniile. Poți să plătești vacanța în rate fără dobândă* la Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, Paralela 45, Carpatia Tour, Karpaten Turism ș.a. 

Dacă te-ai decis să mergi în vacanță pe cont propriu, folosește CardAvantaj pentru organizarea eficientă a bugetului de călătorie. Pregătește-ți bagajul cu tot ce-ți trebuie, fă shopping inteligent folosind cardul de cumpărături pentru articole sportive, de hobby și activități recreaționale. Reține că ai RCA în rate fără dobândă*, ca să pleci la drum în siguranță și să te bucuri pe deplin de un concediu alături de familie și prieteni. Mai mult, plătești online în siguranță oriunde te-ai afla, în țară sau în străinătate, prin CardAvantaj. Ai bonus pentru orice tranzacție efectuată prin cardul de cumpărături (atât tranzacție comercială, cât și retragere de numerar de la ATM).

Vrei un concediu avantajos pentru buzunarul tău? Este simplu, aplică online pentru CardAvantaj, și bucură-te de servicii turistice în rate cu dobândă zero*, la zeci de agenții turistice și touroperatori. Urmărește pe site ce campanii active CardAvantaj sunt și selectează cele mai bune opțiuni de concediu în țară și în străinătate. Haide în vacanță, la un click distanță!


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 44

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 101

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 347

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3150

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...