Smartwatch în rate: Cum cumperi folosind CardAvantaj?

19 Jul 2022 2148

Ești fan tehnologie și ai multe gadgeturi care îți fac viața mai ușoară, te conectează la informațiile de care ai nevoie, te asistă la cumpărături, plăți, rezervări de servicii. Ca să te bucuri de avantajele acestor dispozitive inteligente nu trebuie să cheltuiești sume mari. Ai la dispoziție CardAvantaj, unul dintre cele mai iubite carduri de cumpărături în rate. Îți prezentăm în continuare cum să-ți cumperi rapid și avantajos un smartwatch așa cum îți dorești.

Alege modelul preferat de smartwatch

Ai la dispoziție o gamă largă de smartwatch-uri, pentru toate gusturile și bugetele. Îți dorești un astfel de ceas inteligent ca să citești email-uri, să trimiți SMS-uri, mesaje pe rețele de socializare, să-ți monitorizezi activitatea fizică și ritmul cardiac la antrenamentele de fitness, la jogging și sport (pedometru, GPS, puls, altitudine, barometru, termometru submersibil) . 

Alege ceasuri ușoare și elegante, din materiale de calitate, rezistente la apă și la praf, cu ecran LCD antizgârieturi. Optează pentru modele multi sport Bluetooth, cu funcție de apelare și agendă notificări, telefon încorporat, funcție telefon Wi-Fi monitorizare, notificări Android și iOS.

Poți să achiziționezi și ceasuri inteligente pentru copii, cu GPS și funcție telefon, camera foto frontală 3MP, monitorizare, display touchscreen color, lanternă, funcție SOS și apel, APP Control, alarmă, calculator, apeluri pierdute, raspundere apel, mesaje primite, apelare.

Achiziționează smartwatch-ul favorit din oferta magazinelor partenere CardAvantaj

Prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj, smartwatch-ul favorit este mai ușor de obținut. Poți să cumperi gadgeturi în rate din orice magazin partener CardAvantaj.

Poți efectua tranzacții la orice oră, produsele și serviciile comercianților te așteaptă la un click distanță, fără să te mai deplasezi efectiv la magazine. Primești de fiecare dată și un bonus de 0,3 % din valoarea tranzacției.

Printre magazinele partenere CardAvantaj de unde poți să-ți cumperi smartwatch în rate se numără Altex, Media Galaxy, Flanco, Emag, Samsung, F64, Orange, Telekom, Vodafone, Evomag, E-Boda, AVStore, ITGalaxy, Badabum, Quickmobile, EuroGsm, Germanos, Arsis, Mobiup, GarageMall, Rombiz, PC Garage, Dwyn, Gamestore ș.a.

Pe lângă bonus CardAvantaj beneficiezi și de o securitate sporită a tranzacțiilor online. Când utilizezi CardAvantaj pentru cumpărături pe internet în oricare dintre magazinele partenere, este activat sistemul de securitate 3D Secure (MasterCard Secure Code și Verified by Visa).

Plătește în rate, așa cum îți este convenabil 

Poți să plătești online pentru smartwatch-ul pe care l-ai cumpărat și să alegi un calendar de eșalonare avantajos, ca să-ți fie ușor să returnezi sumele datorate. 

Ca să beneficiezi de o rambursare convenabilă a sumelor utilizate (dacă nu ai cum să rambursezi integral suma folosită în perioada de grație), la Credit Europe Bank poți să returnezi lunar doar suma minimă de 3% din valoarea tranzacțiilor ce apar pe extrasul de cont emis la sfârşitul fiecărei luni, plus 100% dobânda și comisioanele aferente (dacă există).

Interesează-te de campaniile CardAvantaj ca să poți beneficia de cashback (bani înapoi pe card), opțiuni de achiziționare în străinătate, când ești în concediu sau în călătorie de afaceri, premii pentru recomandările pe care le faci către prieteni ș.a.m.d.

Reține că fiecare magazin partener CardAvantaj are perioade cu promoții și oferte speciale, așa că poți să achiziționezi un smartwatch performant la un preț avantajos și să-l plătești într-un număr mai mare de rate, pentru o perioadă de rambursare mai îndelungată.

Astfel te bucuri de accesorii high-tech, iar bugetul tău rămâne echilibrat, pentru ca tu să poți cumpăra în continuare ceea ce-ți dorești, din oferta de produse și servicii disponibilă în magazinele partenere CardAvantaj și în alte unități comerciale. Oriunde vrei să faci shopping fizic sau online, cardul tău de cumpărături în rate îți stă la dispoziție cu o gamă largă de facilități.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 7

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 43

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 81

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 116

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...