Ce îți trebuie pentru a cumpăra un telefon în rate

16 Jan 2024 4780

Vrei să cumperi un telefon nou, dar nu ai bugetul necesar sau ai alte priorități financiare și vrei să faci o achiziție în rate? Nu știi dacă să-ți iei iPhone în rate sau cu banii jos? Îți prezentăm cum să cumperi modelul de smartphone preferat și ce presupune achiziția unui telefon în rate, care sunt beneficiile când alegi să cumperi un telefon în rate cu dobândă zero* prin CardAvantaj, cardul tău de cumpărături pentru shopping inteligent. 

Cum să achiziționezi un telefon în rate cu dobândă zero* prin CardAvantaj

Asigură-te că ai capacitatea financiară de-a îndeplini obligațiile de plată pentru un smartphone în rate fără dobândă. Ia în considerare ofertele retailerilor de electronice și IT&C și alege cele mai bune variante de achiziție a device-ului mobil preferat. Vrei să beneficiezi de opțiuni mai flexibile când achiziționezi un telefon mobil în rate? Aplică pentru CardAvantaj, cardul de cumpărături pentru shopping in magazinele fizice sau online ce ofera plata in rate fara dobanda. Astfel, beneficiezi de până la 24 de rate cu dobândă zero* în magazinele partenere din rețeaua CardAvantaj pentru telefoane iPhone.

Poți să alegi modelele preferate de telefon mobil și să cumperi în rate fără dobândă*, de la cei mai importanți comercianți din domeniu: Orange, Flip, Samsung, Evomag, Altex, Media Galaxy, Emag, F64, Flanco, Arsis, Mobiup ș.a. Informează-te în prealabil și urmărește campaniile active CardAvantaj pentru identificarea celor mai convenabile opțiuni de cumpărare a unui telefon în rate cu dobândă zero*, din magazine fizice sau online, cum îți place.

De unde să cumperi un telefon în rate cu dobândă zero*

Aspectele de luat în considerare înainte de a lua un telefon în rate sunt foarte importante pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere financiară. În primul rând, este esențial să efectuezi o analiză financiară personală înainte de a lua un telefon în rate. Trebuie să evaluezi venitul lunar, cheltuielile curente și să determini cât de mult poți economisi. Este important să nu te supraîndatorezi și să te asiguri că ai resursele financiare necesare pentru a face față plăților lunare.

Compară ofertele de la diferite magazine sau furnizori de servicii. Ia în considerare condițiile de finanțare, perioada de rambursare a sumei, valoarea totală pe care o vei plăti la sfârșitul perioadei și costurile suplimentare, cum ar fi taxele de administrare sau dobânzile. Optează pentru achiziția de smartphone în rate fără dobândă*, ca să-ți gestionezi în mod eficient bugetul și să te bucuri de device-ul preferat fără compromisuri financiare. Prin CardAvantaj ai posibilitatea să cumperi cele mai bune modele de telefon mobil și beneficiezi de rate convenabile la magazine fizice și online specializate în echipamente și accesorii high-tech.

Alege din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj retaileri care să-ți ofere, pe lângă telefoane mobile în rate, și servicii de garanție post-vânzare. Informează-te despre politica furnizorului în ceea ce privește serviciul post-vânzare și dacă costurile de reparație sunt acoperite de garanție în cazul apariției defectelor. Astfel te vei bucura de telefonul mobil pe care ți-l dorești, în cele mai bune condiții de cumpărare și la un raport optim calitate-preț.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.  

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 48

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 53

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 46

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 127

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...