5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 410

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile pe care le ai și de stilul tău de viață. Află în continuare care sunt modelele de top și cum poți să cumperi telefoane mobile în rate fără dobândă*, prin cardul tău de cumpărături, CardAvantaj.

Cele mai performante telefoane mobile care pot fi achiziționate în rate fără dobândă*

În ultimii ani, piața de telefoane mobile a evoluat semnificativ, astfel că astăzi se pot găsi o varietate de modele și mărci cu specificații tehnice impresionante. Un exemplu în acest sens este modelul iPhone 15 Pro Max, care se distinge prin carcasa de titan, cipul A17 Pro, 7 distanțe focale și cameră principală de 48 MP. Găsești diferite tipuri de iPhone în rate cu dobândă zero* în magazinele de electronice și IT&C din rețeaua de parteneri CardAvantaj, pe care le poți achiziționa din locații fizice sau magazine online.

Alege telefoane mobile performante, din oferta de top Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy Z Fold4. Conectează-te cu tehnologiile inovative prin intermediul smartphone-ului Google Pixel 6 Pro, cu opțiuni superioare de conectivitate, rețea, facilități multimedia. Testează OnePlus 11, un smartphone fiabil, la un preț atractiv și cu un software de elită. Sau selectează telefoane din gama Motorola, precum Motorola Edge 40 Pro, cu sistem de operare Android 13, procesor Snapdragon, senzori ultraperformanți și un nivel superior de securitate în utilizare. Lista poate continua, deoarece fiecare utilizator are modelele sale preferate, în funcție de ușurința în utilizare, facilități audio-video, opțiuni de gaming, aplicații de business ș.a. 

Cum să cumperi smartphone în rate cu dobândă zero* prin CardAvantaj

Te-ai decis care este telefonul mobil preferat? Achiziționează-l cu ajutorul unui card de cumpărături pentru rate fără dobândă*, precum CardAvantaj. Beneficiezi de un număr convenabil de rate, bonus la toate tranzacțiile comerciale efectuate prin intermediul cardului de cumpărături. Urmărește pe site sau în aplicația mobilă AVANTAJ2go campaniile CardAvantaj active, ca să fii la curent cu cele mai atractive noutăți din domeniul telefoanelor mobile și nu numai.

Te pasionează tehnologiile digitale și echipamentele performante? Ai la dispoziție o gamă variată de gadgeturi în rate cu dobândă zero*, ca să cumperi cele mai noi modele de telefoane mobile, laptopuri, tablete, echipamente de gaming sau smartwatch în rate, în funcție de preferințele tale. Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco, F64, Orange, Telekom, Samsung, IT Galaxy, Evomag sunt doar câteva dintre magazinele cu telefoane mobile de top, din rețeaua CardAvantaj. Activează-ți cardul de cumpărături în rate fără dobândă* și bucură-te de cele mai bune modele de smartphone, în condiții excelente de plată și cu extra beneficii pe termen lung.


 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.  

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 7

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 89

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 264

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 147

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...