E SUPEROFERTA cand ai 8 RATE fara dobanda* oriunde in lume, pana la sfarsitul anului!

Aplica acum!

 Pana la 8 RATE IN AFARA RETELEI de magazine partenere

Minimum 8 RATE IN ORICE MAGAZIN PARTENER

Pana la 8 RATE  in strainatate, inclusiv in Duty Free

Aplici fara documente de venit si ai ZERO comision de emitere si administrare**

Detalii

APLICA pana la 30 iunie 2018 si ai pana la 8 RATE IN AFARA RETELEI de magazine partenere CardAvantaj, in functie de cat de mult ai cheltuit!

 • 2 rate la cumpărături între 200 și 299 de lei
 • 3 rate la cumpărături între 300 și 399 de lei
 • 4 rate la cumpărături între 400 și 499 de lei
 • 5 rate la cumpărături între 500 și 599 de lei
 • 6 rate la cumpărături între 600 și 699 de lei
 • 7 rate la cumpărături între 700 și 799 de lei
 • 8 rate la cumpărături de minimum 800 de lei

Dupa efectuarea cumparaturilor, noi ti le impartim automat in 8 rate.

Oferta este valabila pentru cumparaturile efectuate atat in tara, cat si in strainatate.

IN PLUS, ai minim 8 RATE ÎN ORICE MAGAZIN PARTENER CardAvantaj

Pentru a beneficia de oferta, in cazul cumparaturilor efectuate la magazinele partenere care ofera un numar de rate mai mic de 8, trebuie doar sa alegi numarul maxim de rate disponibil, iar noi adaugam automat pentru tine, ratele suplimentare.

De exemplu: Daca faci o cumparatura la unul dintre comerciantii parteneri in sistemul de rate CardAvantaj, intr-un numar de 3 rate (acesta fiind numarul maxim oferit), Banca va adauga in plus 5 rate, iar astfel vei beneficia in total de 8 rate.

Oferta este valabila doar pentru cumparaturile efectuate in rate. Pentru cumparaturile achitate integral (1 rata) nu se va adauga numarul suplimentar de rate. 

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare si Regulament 8 rate oriunde in lume.pdf.

Te bucuri de campanii promotionale la peste 9500 de magazine partenere

La DECATHLON ai 8 rate in perioada 2 mai 2017 - 16 iulie 2018

Nr. rate8
Zile ramase 25

La EXIMTUR ai 6 rate in perioada 8 ianuarie 2018 - 31 decembrie 2018

Nr. rate6
Zile ramase 193

La HERVIS ai 8 rate in perioada 29 martie 2018 - 30 iunie 2018

Nr. rate8
Zile ramase 9

La MOBEXPERT ai 6 rate in perioada 11 aprilie 2018 - 31 iulie 2018

Nr. rate6
Zile ramase 40

Aplica fara documente de venit

Nu ai nevoie de documente de venit pentru a obtine o limita de credit de pâna la 12.000 lei***, daca veniturile înregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)!

Ce poate fi mai simplu?

Îti analizam cererea de emitere, efectuam verificarile necesare în baza de date a ANAF si îti oferim raspunsul la cererea ta.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

**0 lei comision de administrare a contului curent de card pentru primul an de la emiterea cardului de credit. Campania este valabila pentru toti clientii care aplica pentru CardAvantaj in perioada 01.04.2018 – 31.05.2018. Oferta supusa unor termeni si conditii, detalii in Regulamentul campaniei.

*** Poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu, adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).

Se cumpara acum, online, prin CardAvantaj

Laptop Acer Aspire

de la FLANCO

12
rate

iPad Pro

de la FLANCO

12
rate

Scaun cu brate PATCH

de la MOBEXPERT

6
rate

Mixer

de la EMAG

12
rate

Consola Microsoft Xbox One 500GB

de la FLANCO

12
rate

Scaun gaming

de la PC GARAGE

6
rate

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.