Aplici pentru CardAvantaj si ai pana la 200 lei bani inapoi pe card si 6 rate oriunde!

Aplica acum!

Iarna asta ninge cu cashback. Aplica pentru CardAvantaj si primesti 10 lei bani inapoi pe card la fiecare 100 de lei cheltuiti. In plus, ai 6 rate oriunde, inclusiv in strainatate. 

Detalii

Cum beneficiezi de oferta?

 • Aplici pentru CardAvantaj Mastercard Standard pana la data de 15 ianuarie 2023 si folosesti noul tau card de credit la cumparaturi, atat in reteaua de magazine partenere CardAvantaj, cat si in afara acesteia.
 • Primesti 10 lei bani inapoi pe card pentru fiecare tranzactie comerciala de minimum 100 de lei efectuata pana la data de 31 ianuarie 2023. 

De exemplu, daca efectuezi 6 tranzactii, fiecare de cate minimum 100 lei, vei primi 60 de lei bani inapoi pe card.

Cashback-ul va fi acordat automat dupa fiecare tranzactie efectuata in perioada campaniei si va fi evidentiat atat in aplicatia mobila AVANTAJ2go, cat si in extrasul de cont aferent noului tau card de credit. 

Valoarea maxima a cashback-ului pe care il poti acumula in perioada campaniei este de 200 lei.

Rate fara dobanda.

Pana la 6 rate pentru orice cumperi cu cardul pana pe 31 ianuarie 2023!

Atunci cand platesti cu cardul in magazinele partenere CardAvantaj care ofera un numar de rate mai mic de 6, trebuie doar sa alegi numarul maxim de rate disponibil, iar noi adaugam automat pentru tine ratele suplimentare.

De exemplu, daca faci o cumparatura la unul dintre comerciantii parteneri in sistemul de rate CardAvantaj, intr-un numar de 3 rate (acesta fiind numarul maxim oferit), Banca va adauga 3 rate, iar astfel vei beneficia in total de 6 rate.

Oferta este valabila doar pentru cumparaturile efectuate in rate. Pentru cumparaturile achitate integral (1 rata) nu se va adauga numarul suplimentar de rate. Nu uita! Ai peste 9.500 de magazine partenere CardAvantaj, consulta lista completa aici.

Atunci cand platesti in afara retelei de magazine partenere CardAvantaj, chiar si in afara tarii, ratele se impart automat dupa cum urmeaza:

 • 2 rate - la fiecare tranzactie intre 200 - 299 lei;
 • 3 rate - la fiecare tranzactie intre 300 - 399 lei;
 • 4 rate - la fiecare tranzactie intre 400 - 499 lei;
 • 5 rate - la fiecare tranzactie intre 500 - 599 lei;
 • 6 rate - la fiecare tranzactie de peste 600 lei.

Impartirea in pana la 6 rate a acestor tranzactii va fi efectuata automat de catre Banca si va fi evidentiata atat in aplicatia mobila AVANTAJ2go, cat si in extrasul de cont aferent noului tau card de credit.

IN PLUS, ai ZERO comision de administrare a contului curent de card de credit in primul an de la emiterea cardului de credit.

 

Pentru acordarea cashback-ului nu sunt considerate eligibile tranzactiile efectuate in locatii de tip „jocuri de noroc”, cazinouri, case de pariuri, retragerile de numerar sau tranzactiile cu cardul care rezulta in incarcarea cu bani a unui cont, card, aplicatie, transfer de bani prin si dintr-o aplicatie, tranzactii pe internet cu scop de transfer de bani.

Consulta Regulamentul Campaniei Iarna asta ninge cu cashback si Termenii si conditiile de aplicare.

Primesti pana la 200 lei cashback

Ai 6 rate fara dobanda oriunde

Aplici usor, fara documente de venit

Ai ZERO comision de administrare

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum