CardAvantaj Mastercard te insoteste la shopping in H&M!

Alege sa cumperi in 2 sau 3 rate fara dobanda* din orice magazin H&M din Romania. 
Oferta este valabila pana la data de 30 iunie 2024, pentru tranzactiile de cel putin 100 lei.

Pentru a beneficia de impartirea tranzactiilor in rate, trebuie doar sa alegi numarul de rate dorit (2 sau 3 rate), in momentul efectuarii cumparaturii.

Tranzactiile cu o valoare mai mica de 100 lei vor fi postate intr-o singura rata si se vor regasi integral in urmatorul extras de cont aferent cardului CardAvantaj Mastercard.
Oferta este supusa unor termeni si conditii, detalii in Regulamentul campaniei.
 
*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
Oferta este valabilă în perioada 1 Ianuarie – 30 Iunie 2024.

Nr. rate3
Zile ramase 9