NR. RATE

4

Cumpara in rate de la EMAG cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Orice fel de produse, în rate fără dobândă pe card la eMag!

Când vrei să cumperi de toate din același loc, intri pe emag.ro și ai totul la un click distanță. Ca și cum ai intra într-un mall, dar la tine acasă. Și le poți cumpăra pe toate cu CardAvantaj, în rate fără dobandă, direct pe site-ul emag.ro. 

Bineînțeles, cele mai populare produse pe eMAG sunt smartphone-urile de ultimă generație, laptopurile performante sau Smart TV-uri la prețuri mici. Dar acum poți cumpăra tot ce îți dorești prin CardAvantaj: de la electrocasnice de bucătărie, la îmbrăcăminte, cosmetice sau chiar produse de petshop. Site-ul este ușor de folosit și poți primi produsele livrate direct acasă, in orice oraș din România. Sau le poți ridica personal de la cel mai apropiat punct eMAG. De asemenea, poți să vezi și să testezi unele produse pe viu, în showroom-urile eMAG din toată țara.

Indiferent cum alegi să intri în posesia produselor, le poți plăti în rate fără dobândă, folosind cardul tău CardAvantaj direct pe site-ul eMAG. În plus, pentru că eMAG este partener Credit Europe Bank, există multe promoții și oferte speciale care te ajută să-ți echipezi casa cu tot ce ai nevoie. Pentru mai multe detalii despre ofertele și promoțiile CardAvantaj, verifică secțiunea Campanii.

Și nu uita, poți folosi CardAvantaj și pe eMAG, dar și la orice alt comerciant din lume. Mai mult, CardAvantaj are peste 9500 de parteneri în toată România, unde te bucuri de avantaje speciale la plata cu cardul. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine EMAG

Oras
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Ploiesti
EMAG
Afi Palace Ploiesti
Str. Calomfirescu, Nr. 2
Iasi
EMAG
-
Str. Niciman, Nr. 2
Timisoara
EMAG
-
Calea Aradului, Nr. 18, Bl. 8
Constanta
EMAG
-
Bl. Tomis, Nr. 218,
Craiova
EMAG
Auchan Severinului Craiova
Calea Severinului, Nr. 5A
Bucuresti
EMAG
-
Sos. Virtutii, Nr. 148
Iasi
EMAG
-
Str. Niciman, Nr. 2
Municipiul Brasov
EMAG
-
STR. NICOLAE TITULESCU NR. 58
Oradea
EMAG
-
Str. Piata Cetatii, Nr. 1
Municipiul Galati
EMAG
-
BD. GEORGE COSBUC NR.251

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICA PENTRU CARDUL TAU!

EMAG

Nr. magazine 19
Caută un magazin EMAG